Tünel oluyo benim denediğim kadarıyla onlinedada.
Printable View
Tünel oluyo benim denediğim kadarıyla onlinedada.
Ben arabanın arkasından gitsemde gitmesemde bişi değişmio yine aynı derece hızlanıo..
Oynayan var mı şu an ?
free run yaptığımızda tunel olmuyor bu arada
sadece yarış açınca oluyor tünel haliyle bizim denemelerimizde tunel işe yaramıyor dün defalarca denedik beni hızlandırmaya çalıştılar onumde giderek gitmedi nsx ;)
hatta akşam bidaha girdiğimizde ozellikle deneyelim tünel yapalım hızlanmayacak :)
ama eğer yarış açarsak 1-2 turluk o pistte ozaman tunel olur :)
Oynayan varsa ben giriyorum oyuna ??
Sakalda var ama işte inanan yokki :D
tünel işe yarasaydı dün benim nsx 6 da vitesi bitirebilirdi ama yok yemedi corrvette ile denedik onumden yardırıyor genede gitmiyor makine :D
ama yarış açınca acaip farkediyor ring de donerken yardırıyordum arkadan haha :D
Abi benim şanzuman orji. 6. vites 328'e gelio hala da gidio :D
onu çozemedim zaten bi vakit bulursam benim nsx uzerinde çalışmalarım olcak sonra gene deneriz :D ben 310 da kalıyorum :D ama vites var araba gitmiyor :D
Deneriz abi her zaman :D
roll basit geliyo bana akşam pistte yarışacaksak gelirim o zaman kim iddaalı belli olur
hp sınırı olur pp olur yarış olsun belli pistlerde dönüyoruz zaten tek sıkıntı ilk viraj çarpmalar oluyo :D:D
Beyler şu Like The wind yarışı için araba ödünç verebilecek var mı ?
Arabalar sapık gibi gidiyor ne Bugatti ne ZR1 geçemedim gitti..
Audi R10 TDI falan varmış sanırım iyi gidiyormuş..
Varmı Oynayan ?
Giderli typerler gelsin deniyelim otto985 favorim :D
ben akşam 12 den once giremem büyük ihtimalle :D hala çalışıyorum iş yerindeym :)
sonunda kulaklığımı aldım,aksam gorusuruz.....
Akşama oda açın denemeyi yapalım :)
yaaa benim ek ep nsx hepsi daha rodajda birde bütün is sanzumanda bitiyo stok sanzuman daha iyi yaaaa
eğer şanzımana ince ayar yapmıyorsanız bence stock kesinlikle daha iyi ;)
Akşama deneyelim orjinal şanzımanlı ep3 ile bende merak ediyorum orjinal şanzımanla ne kadar gittiğini
Ep3 stock ve özel şanzuman alıp deneriz görürüz hangisinin daha iyi olduğunu ama ottoda ince ayar var :D
Ep3'lere stage 1 turbolu bi süprizim var :D
Bu gece bütün ek9 ve ep3 leri bekliyorum :D
Özellikle Welet'e burdan gider yapıyorum :D:D
oooo aksam yine guzel olacak belli
Ooo gide-R'ler uçuşuo yine :D Gece giremeyebilirim girersemde çok fazla duramam ama..
ben bugün aldım kulklık 35 tl
23:oo gibi online olurum