Bunlar beni aşar şimdilik ya
LCD tv'i olmadığı için LCD monitörüme bağlıyıcam , bu kablodan aldım bende yarın gelir inşallah.2gündür ufak bir lcd tv'de oynuyorum ama scart girişinden görüntü rezalet.
![]()
Bunlar beni aşar şimdilik ya
LCD tv'i olmadığı için LCD monitörüme bağlıyıcam , bu kablodan aldım bende yarın gelir inşallah.2gündür ufak bir lcd tv'de oynuyorum ama scart girişinden görüntü rezalet.
![]()
Heheyyt geldi Forzam amma macera yaptık haaa..Ama sonunda kavuştum..Bu arada bu microsoftun aklına ediyim GT5 e 10 basacak similasyon yapıyorsun adam gibi logitech in direksiyonlarına destek vermiyorsun (25-27)
Sadece 3 seçenek ,
1-kendi orj direksiyonu
2-bendeki 180 derecelik Logitech
3-pad
Yuh yani..
Amazon.com: 250G HDD Hard Disk Drive For Microsoft Xbox 360 Slim: Electronics
bunun icin nediyorsunuz arkadaslar
peki cem ben simdi 250gb hdd aldım 4 gb liği sokucem suanda forza nın save leri gidicekmi ben 250 taktığımda cünkü baya bi ilerledim emek gitmesin bosunabunları yedeğe alma sansım varmı?
http://www.youtube.com/watch?v=pJuLaee37ag&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=2NhALsgzR0M&feature=fvw
gelmiş HD 5.1 Audio Gear ım gelmiş akşama montajı yapar izlenimlerimi sunarım..Dün gece de 1 saat forza takıldım.Beklediğime deymiş çok güzel oyun..takıldığım bir kaç yer var onları sorayım..
Ayarlarda düz vites abs on , traction off , stability off yapıyorum ama düz yolda yüksek hızda araba sağa sola çekiyor düz gitmiyor , yüzüyor gibi sanki tekerler değmiyor gibi(kokpit kamerasında adamın eller sürekli oynuyor sağa sola)
acaba diyorum stability off olduğu için mi?
Evet free race lerde hep güçlü araç seçmiştim ondan oluyor demek ki .gerçek hayatta da demekki böyle
Bu arada Audio Gear 5.1 ü dün kurdum.Hoparlör seti olarak
philips a5.600 5.1 seismic power ses sistemi
Özellikleri
50watt subwoofer
10 ar watt uydular toplam 100watt RMS gerçek güç
17 tuşlu uzaktan kumanda
1 tane 5.1 ve 2 tane stereo giriş.
aynı anda 3 cihaz bağlanabilir.
Kullandım.Forza nın girişindeki demo da hoparlörü kısmak zorunda kaldım..% 100 surround ses var arkadaşlar .Hele yarışlarda arkadan ve yandan gelen araçların sesleri mükemmel geliyor..
Ardından Halo 3 ü kurdum o da tam sinema filmi gibi oynanıyor ses efektleri vs..
Şiddetle tavsiye ediyorum.. (125 TL) Şimdi bir optic kablo daha alıp onu da PS3 e bağlıyacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)