Peşinmi aldın taksit yapıyolar mı? Ankarada yok bu gün ucuz mal baktırdım.![]()
Tamamdır giriyorum bi sitesine bakıyım. Sagol
Şimdi baktım Slim yazmıyo bunda üründe neden?
http://www.gold.com.tr/urunozelyeni....Y-Oyun-Konsolu
Gerçekten öyle kutudan peki neler cıktı Özgür eksik falan yok dimi? Şimdi ankarada GOLD magzası yok eksik ıvır zıvır bişiler cıkar moralim bozulur kıbrıstayım cünkü ugraşamam burdan onlarla![]()
kutudan joystick,kulaklık,pil,adaptör,adaptör bizim fişlere uygun olmadığı için ayrı bir kablo birde scarttan bağlamak için av kablo çıkıyor
Tamam teşekkür ederim![]()
Mutlaka almam lazım..
>Bulletstorm
YouTube - Bulletstorm: IGN's Top 10 Skillshots
nr 3 ye tikkat![]()
pc e indirdim ama daha cd e çekip oynayamadım .. killzone 3 ü bitirdim bu hafta .. şimdi online ' a takıldım buna fırsat kalmadı
Forzammmm ;
SN İŞLEM / YER
TARİH
1.
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM ANTALYA / PİM, 00169 - 34158
01/03/2011 18:39:30
2.
Torbaya Eklendi - ANTALYA(ANTALYA P.İ.M)
02/03/2011 09:04:57
Geliyor![]()
öff mesai bitimine 1saat kaldı forza özlemiyle yanıp tutuşuyorum
özgür abi kaç paraya aldın forza'yı?
Bende xbox360 elite imi sattımAlan arkadaşa hayırlı olsun o da bizim siteden. Ürün kargoda şuan.
:ramo
Özgür üm bilerek kazık yedim ***** konsol ntsc 63 tl ye maloldu ama değer ..
Bu arada elinizde 5.1 Dolby Digital decoderli ve optik girişli amfiniz/hoparlor setiniz var ise 5.1 gerçek dolby ses alabilrsiniz xbox 360 s den..
bende hoparlör seti vardı amfi yoktu onuda araştırdım şu decoder ile çözdüm..
Mükemmel bir surround deneyimi bekliyorum..
Bu decoderi çok araştırdım millet donanimhaber de çok methetmiş (bu ürünü farklı adlarla satıyorlar hepsi çin malı normalde)
Diyorlarki tv deki hoparlörü unutun ps3 veya xbox da geçin 5.1 e siz ozaman görün sağınızdan geçen arkanızdan gelen araçların sesini yada kurşun seslerini vb..
o zaman ağzınız açık kalacak diyorlar.GAza geldim aldım..
AC3 DTS DD 5.1 Audio Gear decoder aka HD Audio Rush G5
AC3 DTS DD 5.1 Audio Gear decoder aka HD Audio Rush G5 - eBay (item 160550869842 end time Mar-25-11 23:25:31 PDT)
abi bu alette hangi girişler kullanılıo bende 5+1 var ama esi tip hdmi da yok optikte
o işe yaramaz heralde
hdmi girişli olanlar var optik giriş olmayan bu alet onda işe yararmı
Team PAŞAOĞLU
Cem sendeki 5+1 in ses çıkışlarının fotoğrafını koyarmısın ;
BAk bu resimdeki decoder in arkası burada 3 adet giriş var..
ön sol-sağ arka sol-sağ subwoofer bendekinde aynı şekilde 3 adet çıkış var pc de ses kartlarında da vardır bildiğin üzere ;
Bu da ön tarafı burada da optik giriş var buna xbox dan optik kabloyu çekiyorsun arkdaki 3 adet girişide hoparlor setinin girişlerini bağlıyorsun olay bitti..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)