evde deildim kaçırmışım partiyi![]()
Aldım yolda..evet çekilmiyor doğru..Harbiden ya RCZ iyi aletmiş..Bu arada ben nedense stock araçlardan daha çok zevk alıyorum..
Çarpmalarımın da hepsi istem dışı..Aslında asla çarpmadan oynamak çok zor ama öyle yapmaya çalışıyorum...Bern diyorum ki bir drift takımı kuralım çalışalım bizm de videomuz olsun...
Şimdi drift öğrenmek için en iyi pist ve araç önerilierinizi rica ediyorum...![]()
Ben online oynarken drift yapıyorum hep,pistlerin çoğunda yapılıyor onlineda hangisi denk gelirse ona giriyorum.sende o şekilde yap online yarışmaya çalış
okadar çarpma olur yaaarkadan giderken hep çarpmamak için fren yapıyorumdba viraj içine daldım mı affetmiyorum
![]()
wireless adapter baktım bugün heryere bulamadım yav... ne bulunmaz şeymiş .. media markt .. tekno sa .. bimeks .. kadiköy yazıcıoğlu .. hiç bi yerde yok .. elit i net e bağlamak için sanırım wireless adapter gerekiyor , nerden,kaça bulunur bu meret alsak ya .. bu arada satılık firmware 'li x360 elityanında 10 oyun falan filan
orijinalle takas olur
![]()
gittigidiyor.com
KA Style
oturma odasından yatak odasınahımmmm
görüntü kirliliği olur be ya
neyse yarın öle yapim bu kadar yere baktım daha da uğraşamam
biraz online takıliyim de satarsam orijinal firmware li bitane alırım
yani odalarin ne kadar yakin bilemem ama arka odaya ufak bir matkap operasyonu yapilabilir.
yaw siz ne ara forza oynuosuuz ben hiç anlamadımo kadar yana yakıla cd aradınız yoksunuz piyasada
![]()
Team PAŞAOĞLU
yarin online im![]()
Xbox 250 GB slim düşünen kaçırmasın;
XBOX 360 SLİM 250 GB NTSC-U BÜYÜK İNDİRİM+PS3LE TAKAS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)