arkadaşlar firmware li xbox ımı dün sattım .. orijinal xbox almak istiyorum ... bi forza yeter bana online falan takılırım kafi .. en uygun xbox ve forzayı nerden bulurum acep şuan ?
250 GB alacaksan 5M migrod yada GoldComputer dan al..2 yıl garantili kafan rahat olsun..
Forza için linkler
link
Best Buy ve Media MArkt ta kampanyalar var hocam geçen 250 gb slim media marktta 729-749 mu öyle bişeydi konsolu ordan alabilirsin oyun içinde yurtdışından yada türkiyedeki alışveriş sitelerinden alabilirsin. nacizene bir tavsiye Forza Motorsport 3 Ultimate Edition al derim ek paket hiçbirşey indirmene gerek kalmaz =)
feel is everything
Benim makina(360 elite) bugün 5 dakika icinde 3 kırmızıyı yaktı,nerde,nekadara nasıl yaptırabilirim Avrupa yakasında? Beylikdüzü-Bakırkoy arası mümkünse?.Bilen var mı acaba?.
ps. ya da artık herhangi iyi bir yer?.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Millet tavsiyenizi bekliyorum,xbox'ı tamir icin![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
valla ben 4gb kinect aldım yurtdışından daha sonra burada 50 dolara 500 lük harddisk aldım(Western digital olması şart yoksa tanımıyor) 250 lik format atıldı 10 dolara caseini aldım taktım kullanıyorum. Yani 4 gb ile 250 arasında sadece 60 dolar fark var normalde. Ama microsoft daha fazla fiyata satıyor.
IN BOOST WE TRUST
xboxtan ve ps den hıc anlamayan bırı olarak soruyorum.
forza oynamak ıcın xbox ın hangı modelını almam lazım?
pc ve ps ıcın cıkan oyunlar xboxa da cıkıyor mu?
ve bu aralar en uygun hangı yer satıyor.
yukarıda yazılmıs gercı ama guncel olarak gene sorıyım dedım
not: forza oynamak ıcın ayrıca dıreksıyon almam sart mı ?
direksiyonsuzda oynayabilirsin.
xbox ın arcade,elit,slim modellerini alıp forza oynarsın.kadıköyde kahraman elektronik var oraya bi bak.fatih var yardımcı olur.
OEM+
parayla söyle oluyor.live üyelik alıyorsun onunla online oynuyorsun.
live üyeliğinde secenekleri var su sitelerden alınıyor.
-www.maximuscards.com/
-cheapxboxlivecodes.com/
-www.shopto.net/
-www.gittigidiyor.com/
-cardscodes.com
Gold üyelik olarak 1,3,12,12+1,12+2 şeklinde üyelikler satmakta.
OEM+
Hala yaptırabilecegim yer arıyorum makinayı..FM4 gelmeden..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Sana sorma demedik mi lan![]()
Xbox slim 250gb aliyorsun canim, en iyi garantiyi de media markt veriyor.
Aylik 8 euro mu ne oyle birsey, gitti gidiyor dan falan aylik 3 aylik vs kartlarini bulabilirsin yada bir web sitesi veririm oradan satin alirsin mailina gelir. Butun oyunlar cikiyor neredeyse, sadece PS3 exclusive bir kac oyun cikmiyor o kadar. Yesilkoy saints computer var tren istasyonunun orada, ismimi verip arkadasiyim de her turlu oyunu tedarik ederler bulamazsan. Telefon var adama buradan bilgi veriyoruz yok boyle bir sey ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)