Valla gecen hafta soyle bi acayım demistim bir kac haftadır hic acmamıstım zaten 5 dakika olmadan 3 kırmızı yaktı kapandı.Bidahada acmadım,denemedim yani.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yüksek ihtimal gpu arızasıdır die düşünüorum uzun süre oynanmayan makineler açılıdğında oluyor onurcanında başına gelmişti eski malkinesi açmamıştı uzun süre açınca patlamıştı
eğer arıza oysa hiç yaptırmakla uğraşma yenisini al olmaz çünkü kesin 1-2 haftalık periyotlarda tekrar bozulur
elindeki harddisk controller kablo vs bunları kullanırsın sadece makineyi almak için pazarlık yapabilirsin satan dükkanlarla
Team PAŞAOĞLU
Valla bilmiyorum ki artık neyi var,cok anlamıyorum malesef..Yaptırabilecegim yakın biyer bulursam eger goturup gostericem en azından. Olmazsada sonra bitane daha alırım yapacak bisey yok.Simdi kutudan garanti kagıdını buldum 6 aylık The End diye biyerden alınmıs Kadıkoy'dne.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Arkadaşlar forza için xbox alıcam ama bikaç şey var aklıma takılan![]()
Öncelikle bu arcade ve elitenin hafıza dışında çok büyük bi farkı varmı? Sahibindenden arcade buldum birtane ikinci el. 120 gb HDD varmış. Oyunu buna yükleyip cdsiz oynanabiliyormu?
Birde xbox plazma ve lcd dışında normal televizyonda çalışıyormu?
Yardımcı olursanız sevinirim![]()
renk,headset,hdmi kablo dışında fark yok birde hdd tabi.
oyunu hdd yüklüyorsun ama cdsiz açamıyorsun cdnin mutlaka cd sürücüsünde olması gerekiyor. böyle olmasının nedeni ısınma sorunu aza indirmek ve cdrom sürücüsünü daha az çalıştırmak.
normal tvlerde de çalıştırırsın ama pek keyif verirmi bilmiyorum görüntü cidden çok kötü olabiliyor. ama çözümü var eğer evde lcd monitörün varsa ona bağlayabilirsin onun için kablosu satılıyor ben 15 liraya almıştım.onunla bağlayabilirsin normal tvden heralde bi 10 kat daha iyi görüntü veriyor. ses içinse ufak bi aparatı var onu alıp kulaklık yada hoparlörlerinle kullanabilirsin.
dediğim aparat 1 milyon pahalı bişey değildir. zaten ben şeklini felan gösteririm ona göre alırsın.
feel is everything
peki ps3 normal tv de oynanabiliyomu, odamdaki uyduruk tv ye taktım çalışmadıda ?
Bugün makinayı söküp Sirkeci'de biyere goturecekken bir deneyeyim bakalım nolucak dedim çalıştı,görüntü geldi,cd'yi çalıştırdı v.s sorun yokmuş demek ben heyecan yapmışım eehehE![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Xbox' 360 Elite'e yeni firmware olayını nerede yaptırabilirim?
Bahçeşehir'de bi'yer buldum fakat 2,3günde hazır olur filan dedi pek bilgim diğerlerinde de aynı sürede mi olur acaba?. Kopya Fifa2011 cd'yi okudu fakat oyunu çalıştırmak için güncelleme yapman v.s gerek dedi ama yarısında kaldı öyle.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Forza'yı aldım orjinal netten c.tesi gelicekte digerlerinide en azından kopya calıstırırım diye dusundum,zaten cok oynamadıgım icin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
xbox 360 alacağım bu hafta sonu bütün sayfaları okuyamadım ama genel olarak anladığım pal olanı ülkemizde daha yaygın kullanılan 4gb veya 250gb diye satılıyor her ikisindede cd takma zorunluluğu varmı? verilen fiyat farkı boşunamı hangisini almak mantıklı? birde fat cihaz yok sanırım piyasadakilerin çoğu slim nerden alınır? birde fw yapılmış hazır cihazlar var sıkıntı olurmu yoksa orjinal mi takılmak lazım bilenlerden kullananlardan yorumları rica ediyorum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
valla genel bir bilgim yok ama bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşımla kadıköyden arife günü pal bir x box ve kinect set olarak aldım. slim 250 gb olanından. şu an piyasadaki kopya oyunların oynayabiliyormuşum. zaten yüzlerce oyunu da bana hediye etti. kendisi cd olmadan direk harici diskten oynuyor. özellikle kinect çok deli bir alet ailece bağımlısı olduk. oyunları çok gerçekçi ve adamı fena kasıyor. kinect ile oyun oynayıp rüyamda levye salladığım geceler de oluyorboksta hanımdan dayak yemememeyi de öğrenirsem çok süper olacak.
Birşey sormak istiyorum gittigidiyor.com üzerinden xbox live gold ve microsoft points almak istiyorum fakat çoğu UK-EU destekli bende ilk 1 aylık ücretsiz kayıt yaparken USA seçtim bunu UK-EU'ya nasıl çevirebilirim? Varmıdır bir yolu acaba?.
Not:Ve ya USA için olanları nereden bulabilirim, gidip satında alabilirim?.
Edit: Çok şükür hallettim 12 aylık gold üyelik ve 4000Microsoft Point![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
biraz konuyu hortlatmak gibi olucak ama
bir arkadaşım xbox360 ını satıyor
Xbox360 ( slim değil ) 120 gb Jasper board Elite paket
2 joystick
1 oyun (Forza Motorsports Ultimate Collection)
450 liraya veriyor.sizce mantıklımı yoksa gidip xbox360slim 250 gb mı alıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)