yok yok çıkmıyor yanlış bilgi oldu biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...adapter/detay?
böyle birine 80 lira ateşledinmi verir heralde![]()
yok yok çıkmıyor yanlış bilgi oldu biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...adapter/detay?
böyle birine 80 lira ateşledinmi verir heralde![]()
Team PAŞAOĞLU
70-80 tl bişey değil ya en kotu access point var kullanmadığım şimdi aklıma geldi onu bağlarım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
evet ben düşmesini beklemiyorumda
elektro word falan çok agrasif fiyatlar veriyor mesela ilk 50 adet şeklinde onlardan bitane alırım arkadaşlar var o tarz yerlerde çalışan
birde aslında acelem yok daha gt5 i uzun sure oynarım direksiyonla
xboxta direksiyonum çalışmıcakmışonada çozum bulmam gerekioyr
135
├┼┼╕
246R
Direksiyon için cinali birşeyler diyordu ya hani, çeviri cihazımı ne varmış bütün direksiyonlar bağlanabiliyormuş. Araştır istersen onlar uyuyorsa çözüm olabilir![]()
.
ben hala anlamıyorum ya g25 nasıl uymaz xbox a microsoft un büyük ayıbı valla
şuan sırf bunun için erteliyorum alırsam bi işime yaramıyıcak![]()
135
├┼┼╕
246R
daha önce x box kullanmış biri olarak elite ile arcade arasındaki tek fark elitenin siyahartı kablosuz kulaklık + hddsi 120 250 gb fln bunu sonradan arcadeye de takabiliyosunuz alacaksanız 2009 üretimliler jasper kasadır 2009 aldı her hangi bir x box almayın artık slimlere de fw işlemi yapılıyor bence alacaksanız slim alın ha netden oynayacağım diosanız gene de slim alın
![]()
bu arada makineye fw işlemi yaptırırsanız garanti dışı kalıyor diye biliyorum
iyice kafama takılmıştı belki bugün gidip alıcaktım xbox ı ama g25 le oynayamadıktan sonra ne yapayım ki :S
pc i televizyona bağlar r factor yada lfs oynarım g25 le daha iyi![]()
gran tourismo da var neyse xbox devri kapanmıştır benim için .. teşekkürler bilgi için![]()
evet hafta sonu çok yoğundum hiç takip edemedim
bursada cumartesi günü birçok elektronik eşya satan mağazayı gezdim. birtek electroword e gitmedim.
gezdiğim yerlerde tek mediamarkette vardı xbox360 jasper board lı elite mi arcade mi hatırlamıyorum. 2 adet oyun hediyesi vardı. 499 tl.
şimdide electroword e bilgi formu yolladım ürün ile ilgili ellerinde var mı diye.
-------------------------------------------------------------------------
şimdi bu xbox360 lara normal usb flashdisk mi takabiliyoruz. yoksa xbox360 a uygun harici bir bellek varda onu alıp onu mu takıyoruz.
eğer öyle ise 4 gb slim alıp harici bağlarsak çalışır neticede
ben baya baya kafaya koydum sırf forza3 için bursada xbox360 slim bulursam alacağım.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
az önce görüştüm electroword ile xbox360 slim 250 gb. 799 tl cik![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
499 fiyat güzelmiş tabiki elite modeliyse
bende şu ürüne almayı düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...35486998/detay
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)