User Tag List

Sayfa 7/40 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
742 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: XBOX360 hakkında bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyi bile bile lades anlamadim? Slim lerde hic bir sikinti yok dilediginiz gibi oynayabilirsiniz. Fakat forza nin zaten min. 1 cd sini hdd e yuklemek durumundasiniz. HDD ye oyunun neredeyse tamami yuklenebilmekte olup, cd siz calismamaktadir. Yani cd den ufak bir veri alsada cd nin sizde olduguna dair cd yi istiyor.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya abicim benim kafam cok karıstı elite ne slim ne hangisini alacaz allak bullak oldum
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanOluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abicim benim kafam cok karıstı elite ne slim ne hangisini alacaz allak bullak oldum
    slim e fw cıktımı bilmiyorum,bide elitten tek farkı wifi olması.bende elit var wifi si yok ve fw (: oyun arsızı oluyorsun yaşasın kopya oyun oynamak.
    OEM+

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elite de wifi yokmu ?

ozaman ben mecbur slim alcam hiç kablo vs uğraşamam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fw falan ne oluyo?

Şimdi ben orjinal forza alıp uynıcam kopya oyunda alırım belki ama bu ban lanma falan deniyo bu nasıl anlamadım kopya oyun oynayınca ne oluyo?

Bide bu xbox 360 da online nasıl oyun oynanıyo hiçbir bilgim yok bi el atın
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyi bile bile lades anlamadim? Slim lerde hic bir sikinti yok dilediginiz gibi oynayabilirsiniz. Fakat forza nin zaten min. 1 cd sini hdd e yuklemek durumundasiniz. HDD ye oyunun neredeyse tamami yuklenebilmekte olup, cd siz calismamaktadir. Yani cd den ufak bir veri alsada cd nin sizde olduguna dair cd yi istiyor.
    bile bile lades diye ben söylemiştim bir arkadaşın cd den oynayınca birşey olurmu sorusuna. bir arkadaşımda arcade bende elite var. cd den oynamak durumunda kalıyoruz bazen resmen acıyorum makineye.. 2 saat sonra deli gibi ısınmış oluyor deli gibi ayrıca dvdrom un çıkardığı sesi ve oyunun kasılmasını saymıyorum
    .

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elite de wifi yokmu ?

ozaman ben mecbur slim alcam hiç kablo vs uğraşamam
    usb den bağlanan wifi kiti var xboxın 70-80 lira falan onu sonradan alabilirsin onur
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fw falan ne oluyo?

Şimdi ben orjinal forza alıp uynıcam kopya oyunda alırım belki ama bu ban lanma falan deniyo bu nasıl anlamadım kopya oyun oynayınca ne oluyo?

Bide bu xbox 360 da online nasıl oyun oynanıyo hiçbir bilgim yok bi el atın
    fw bildiğin kopya oyun oynamak için çip yapılması oluyor

banlanma online oyun oynarken yada bir oyunun updatelerini indirirken,kısaca netteyken banlama mevsiminde banlanırsan bir daha nete girememen anlamına geliyor makinene bişi olmuyor yani

online nasıl oluyor mesela 35-40 tl gibi bir rakama 3 aylık xbox live üyeliği alabiliyorsun bunun 1 aylığıda var 1 seneliğide fiyatlrda ona göre doğru orantılı
    Team PAŞAOĞLU

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usb den bağlanan wifi kiti var xboxın 70-80 lira falan onu sonradan alabilirsin onur
    ozaman sıkıntı yok ben kampanya kollamaya devam ediyim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varmı kulak arkası duyumlar ban mevsimi geçmiş mi
    .

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi XBox 360 piyasada çoğunluk olarak yani sıfır alacaksanız tüm cihazların anakartı Jasper. Jasper anakart, en son çıkan güncel ve diğerlerine göre daha az sorunlu bir anakart. Zaten aldığınız zaman görüceksiniz Jasper Arcade, Jasper Elite yazar. Jasper anakartın ismi yani.

Şimdi gelelim çeşitlerine. Şuan en güncel ve iyi cihazlar Jasper Arcade, Jasper Elite ve Slim.

Arcade: Kutu içeriğinde konsol, 1 adet joystick, güç kabloları ve 512 Mb hafızası var. Yanii oyun yüklemeyecek, usb flash bellekten dosyalarını kullanacak kişiler için. Cihazın fabrika çıkış rengi gridir.

Elite: 120 GB dahili hafızalı, kulaklık gibi extraları var. Fabrika çıkış rengi siyah.

Slim: En son çıkan kasadır. Kinect ( hareket algılayan ve bunu oyuna yansıtan aygıttır ) içeren, inceltilmiş kasası, 250 GB hafızası, yeni fan tasarımı ve diğer yenilenen özellikleri olan versiyondur. Fabrika çıkış rengi metalik siyah.

Gelelim uygun XBox 'ı seçmeye.

Spotcularda vs Arcade 450-500 TL civarlarında. Ama artık Elite 'nin fiyatları elektronik mağazalarda o civarlarda olduğu için hiç Arcade almayın. Elite 'nin extraları inanın Arcade almamanız için iyi bir neden. İkiside aynı fiyat ya.

FW olayı orjinal olmayan yoldan konsolu kullanmaktır. Çip mip değildir, dvd sürücüsünün anakartla olan bağlantılarını lehimle gerekli yerleri değiştirmek, yanıltmak. Bunu yapan birçok yer var. Oyun fiyatları PlayStation 3 ile aynı sayılır. Korsan oyun oynamak için bunu yaptırabilirsiniz. Şuan için Slim kasa hariç tüm kasalara FW uygulanmaktadır. Gelelim FW - XBoxLive olayına...

Live, XBox 'un kullanıcılarına sunduğu ONline platformdur. Oyuncular ONline oyun oynayabilir, Live 'ın sunduğu oyunları indirebilir, sohbet vs diğer uygulamaları kullanabildiği platformdur. Makineniz FW 'lendiği an bu platformdan banlanmaz. Microsoft belirli zamanlarda ban dalgası yapar ve FW 'li makinaların Live bağlantılarını banlar. Live 'dan banlanmanız oyun oynamanızı, xbox un diğer özelliklerini kullanmanızı engellemez sadece Live 'ı kullanamanızsınız yanii ONline seçeneğini kullanamazsınız.

Bence korsan kullanacaklar için en iyi seçenek XBox 360 Elite.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varmı kulak arkası duyumlar ban mevsimi geçmiş mi
    valla ben geçen son updatei filan yaptım xbox ın 1 saate yakında takıldım

forzada bnm yaptğım derecelerle gevurun değerleri karşılaştırdım bişi olmadı
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman sıkıntı yok ben kampanya kollamaya devam ediyim
    Elite 'nin paketinde WİFİ aparatı gelmekte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi XBox 360 piyasada çoğunluk olarak yani sıfır alacaksanız tüm cihazların anakartı Jasper. Jasper anakart, en son çıkan güncel ve diğerlerine göre daha az sorunlu bir anakart. Zaten aldığınız zaman görüceksiniz Jasper Arcade, Jasper Elite yazar. Jasper anakartın ismi yani.

Şimdi gelelim çeşitlerine. Şuan en güncel ve iyi cihazlar Jasper Arcade, Jasper Elite ve Slim.

Arcade: Kutu içeriğinde konsol, 1 adet joystick, güç kabloları ve 512 Mb hafızası var. Yanii oyun yüklemeyecek, usb flash bellekten dosyalarını kullanacak kişiler için. Cihazın fabrika çıkış rengi gridir.

Elite: 120 GB dahili hafızalı, kutu içeriğinde aparat ile wifi kablosuz ağ bağlantısı, kulaklık gibi extraları var. Fabrika çıkış rengi siyah.

Slim: En son çıkan kasadır. Kinect ( hareket algılayan ve bunu oyuna yansıtan aygıttır ) içeren, inceltilmiş kasası, 250 GB hafızası, yeni fan tasarımı ve diğer yenilenen özellikleri olan versiyondur. Fabrika çıkış rengi metalik siyah.

Gelelim uygun XBox 'ı seçmeye.

Spotcularda vs Arcade 450-500 TL civarlarında. Ama artık Elite 'nin fiyatları elektronik mağazalarda o civarlarda olduğu için hiç Arcade almayın. Elite 'nin extraları inanın Arcade almamanız için iyi bir neden. İkiside aynı fiyat ya.

FW olayı orjinal olmayan yoldan konsolu kullanmaktır. Çip mip değildir, dvd sürücüsünün anakartla olan bağlantılarını lehimle gerekli yerleri değiştirmek, yanıltmak. Bunu yapan birçok yer var. Oyun fiyatları PlayStation 3 ile aynı sayılır. Korsan oyun oynamak için bunu yaptırabilirsiniz. Şuan için Slim kasa hariç tüm kasalara FW uygulanmaktadır. Gelelim FW - XBoxLive olayına...

Live, XBox 'un kullanıcılarına sunduğu ONline platformdur. Oyuncular ONline oyun oynayabilir, Live 'ın sunduğu oyunları indirebilir, sohbet vs diğer uygulamaları kullanabildiği platformdur. Makineniz FW 'lendiği an bu platformdan banlanmaz. Microsoft belirli zamanlarda ban dalgası yapar ve FW 'li makinaların Live bağlantılarını banlar. Live 'dan banlanmanız oyun oynamanızı, xbox un diğer özelliklerini kullanmanızı engellemez sadece Live 'ı kullanamanızsınız yanii ONline seçeneğini kullanamazsınız.

Bence korsan kullanacaklar için en iyi seçenek XBox 360 Elite.
    çip derken bizde makine bağlayıp ayar yapıolar demedik halk dilinde o lehim işi ps2 den kalma çip olarak kalmıştır onu demek istedim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 tane aldım bir tanesi ingiltreden diğeri türkiyede yoktu ikisindede herşey var ama o yok
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip derken bizde makine bağlayıp ayar yapıolar demedik halk dilinde o lehim işi ps2 den kalma çip olarak kalmıştır onu demek istedim
    Yok Abi sözüm sana değil zaten çip denilince yanlış anlaşılmasın diye açıklama yaptım. Makinaya herhangi bir zarar gelmiyor zaten gözünüzün önünde açıp lehimlemeyi yapıyorlar...

ben 2 tane aldım bir tanesi ingiltreden diğeri türkiyede yoktu ikisindede herşey var ama o yok
    Şaşırdım, kutu içeriğinde yer alıyor ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle bişey yok wifi falan çıkmıyor Alp
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben geçen son updatei filan yaptım xbox ın 1 saate yakında takıldım

forzada bnm yaptğım derecelerle gevurun değerleri karşılaştırdım bişi olmadı
    hmmm o zaman ben bağlanayım bu gece ya.. geçen gün evde deli gibi ethernet kablo aradım. Meğerse elite lerde zaten içinden yeteri uzunlukta kalbo çıkıyormuş salak gibi oldum
    .

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fw bildiğin kopya oyun oynamak için çip yapılması oluyor

banlanma online oyun oynarken yada bir oyunun updatelerini indirirken,kısaca netteyken banlama mevsiminde banlanırsan bir daha nete girememen anlamına geliyor makinene bişi olmuyor yani

online nasıl oluyor mesela 35-40 tl gibi bir rakama 3 aylık xbox live üyeliği alabiliyorsun bunun 1 aylığıda var 1 seneliğide fiyatlrda ona göre doğru orantılı
    Hay allah razı olsun
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)