gecmıs olsunn
gecmıs olsunn
of yaaa ne cok motor kazası oluyo bu aralar cok uzuluyorum valla ya.insallah hıcbırıne bısey olmamıstır
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
dün yaşanan olayı bugün duydum..ölen iki arkadaş bizim ortamda takılan arkadaşlar..eğer arkadaşım motorunu satmasaydı dün gece bizde orda olucaktık Allah korusun belki bizde canımızdan olcaktık..dün arkadaşlar bornovada takılıp içmişler sonra arkadaşın önde giden dediği 2 arkadaş bu vefat eden arkdaşları alsancağa davet etmişler yolda 2si (20 yıllık motorcular)gaz açmışlar makas fln bunlardan arkadan yetişmeye çalışdılar herhalde 2 tırın arasında sıkışmışlar..duyunca şok oldum resmen Allah gani gani rahmet eğlesin..bu motorun şakası yok arkadaşlar kullananlar varsa sakın ama sakın gaza gelmesinler 1sn nin bile affı yok motor üstünde..
Allah rahmet eylesin.Verilen linkte diğer forumda yazılanları okudum da;alkollülermiş sanırım ve gaz açmışlar filan bahsediliyor
Racing'ler yasaklanmamalı da;o motorun üstüne alkollü bir şekilde çıkmamasını sağlayacak bilincin yerleşmesi gerek insana..Diğer motor forumunda birisi de bundan dert yanmış ve yapılan hareket sonucu meydana gelen kaza yüzünden "sittin sene" bu ülkede motorcu anlayışı bu olacaktır demiş o da..
Motor süren bir insan niye alkol alıp ta hız yapar ki..
bornova k parktan cıktı 3 arkadas hatta gazlıolardı sokak arasında bende ses hosuma gıttıgı ıcın gaz ver falan fılan konustum arkadaslarla sonra dedı caddeye cıkıcas falan 10 dk sonra zaten olay olmus
Kazaya çok müsait bir yer orası. Güvenliğini hiçe sayan motorcular da cabası. Bile bile lades resmen. İnş durumları iyidir.
lise yıllarımda motorsikletim vardı, hala içim kıpır kıpr motor konusunda, ama korkuyorum kendimden ve almıyorum o yüzden... çünkü motor üzerinde insan kendini kaybediyor, önümde giden arkadaşımın tarlaya uçuşunu görmüştüm çok kötü, allah korusun herkesi....
farkı yaratan ayrıntılardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)