Allah yardımcın olsun Samet çalışkan adamsın tutunursun bence ,karar vermekte acele etme en iyisi bu dediğin anda tut dükkanı.
Allah yardımcın olsun Samet çalışkan adamsın tutunursun bence ,karar vermekte acele etme en iyisi bu dediğin anda tut dükkanı.
amin inş.
da çok kötü bunalmış durumdayım,
aklıma tek yatan acaba dediğim dükkan metro çıkış çarşının giriş kısmındaki ilk sokak
sokak şuanda faal değil ama işte metro acılınca ne durumda olur bilemiyorum
caddeden geçerken görünen bir yer 5. dükkan.
gez gez bilgi olsun diye bütün kiralık yazılarını ara bayıldım.
pazartesi geri gelmek amaçlı ankaraya dönebilirim belki...
halen arıyorummm:]]]
tek ihtimal kaldı metro cıkısındaki dükkan bugün öglen belli olur,
hayır olmadı iş bakıcam
iş varmı iş
her işi yaparım![]()
ben ksk de bilişim işi yapıyorum burda dükkan kiraları pek yüksek değil alaybey tarafındayım emekli semti biraz burdaki yolda yeni bitti canlılık başladı okul yakınındayım ayrıca benim dükkan alaybey metro istasyonuna çok yakın msjları okudum pek bişey anlamadım ama buralarıda bi gör öyle git bence bazı arkadaşlar eskişehir felam yazmış evet katılıyorum eskişhiri göz ardı etme sadece çok soğuk ve hayat erken saatte bitiyor izmir canlı bir kent orası ufak buda bi dez avantaj 0531 627 71 39 elimden ne gelirse yardımcı olurum adım uğur...bertan dedebal mustafa birsesli uğur yumak felam tanır beni![]()
teşekkürler ilgin iin kardeşim uğrarım bi ara...
Karşıyaka metro girişindeki kilise sokağındaki 4. dükkanı tuttum koşturuyorum:]
kazamız mübarek olsun
.. giren şemsiye acılmaz bakalım hayırlısı))
hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın, alınterini heba etmesin...
Kardeşim hayırlı olsun öncelikle inşallah ayakta tutunabilrsin allah yardımcın olsun..
Bende kendime dükkan gibi bir yer arıyorum iş kurmak için çok yer gezdim gördüm sana tavsiye edebileceğim 2 yer var aklımda.
Yeni girne caddesi üzerinde ki yerlere ara sokaklarına bakabilirsin yerleşim yavaştan o tarafa kayıyor ve dediğin sektörde pek dükkan gözüme çarpmadı.
Çarşı ortası vs biyer olsun istiyorsanda Karşıyakada kiralar yüksek olduğu için sana tavsiye edebilceğim 2.yer Bayraklı çarşısıdır.Bu bölgeyede bakabilirsin özellikle çilingir kilit ıvır zıvırda tutabilir o taraflarda çok hırsızlık olayları oluyor insanların ihtiyacı olabilir.Yanlış anlama mevki kötü bi mevki değil dediğim çarşı ama tepelerde genelde hırsızlık vs olaylar çok oluyo o kesimde.Sadece bi tavsiye allah yardımcın olsun....
amin
yılbaşından sonra kahve içmeye beklerim şimdilik tadilattayız
saol Onur bugün sabah sizin işyerinin önünden geçtim taksiyle baktım göremedim seni içeriyede girme imkanım olmadı artık bi akşam görüşelim sana bi kahve borcum var
amin inşALLAH
hallettik artık en çok içime sinen ilçe karşıyaka idi o yüzden baktıgım hiçbir ilçe beni mutlu etmeyecek gibi göründüğü için burayı tercih ettim bakalım nasip kısmet ,inşALLAH ayakta dururuz...
hayırlısı ile gel yerleş. Bankalarla ilgili bi durum olursada bu konuda ben yardımcı olmaya çalışırım ...
506 794 88 40
Boxer in side
takip ediyordum konuyu..sevindim senin adına..yeni yaşamın düzenin iyi olur umarım..herşey gönlünce olsun.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
hayırlısı olsun Allah utandırmasın...bol kazanç versin...
Kutsal topraklara hoşgeldin diyelim...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)