nokia'nın kendi browser'ı rezalet zaten.hem çok yavaş hem çok kullanışsız.
5800'da opera kullanıyordum , aynı anda 8-10tane tab açmama rağmen acaip hızlıydı
Printable View
nokia'nın kendi browser'ı rezalet zaten.hem çok yavaş hem çok kullanışsız.
5800'da opera kullanıyordum , aynı anda 8-10tane tab açmama rağmen acaip hızlıydı
ya operayı bende indirmek istiyorum nerden indiricem. hassta oluroum 5800 ın browser ına
kanka ovi store da vardı yada operanın kendi sitesinden indir direk
direk indiriyorum. hani sinir katsayım artıyor nokianın browser ı ile facebook a girince. telefonun içinden parmağımı geçiresim geliyor. :D
ahaha valla telefonu aldığımda ilk aptığım opera yüklemek olmuştu
facebook içinde application indirsene
Nokia şu symbian ı komple oturup baştan yaratmalı hep aynı ara yüz hep aynı sorunlar yavaş çalışma vs. bi yere kadar güncelemelerle bi sonuç elde edemezler telefonun pek tutcağını düşünmüyorum test etme şansım oldu benim için olumsuz o kamera vs güzel ama cihazın tutcağını düşnümüyorum.
Devir Apple ve Blackberry devri oldu.
Galaxy S in bile ne halde olduğunu görüyoruz tutmadı işte.N8 yerine bence Galaxy ztn daha basarılı.
Taklit etmeyi bırakmadığı sürece ne nokia ne samsung tan cacık olmaz.Bu işin içinde biri olarak söylüyorum bunları.
operayı indirmek için http://www.opera.com/mobile/download/ bağlantısını kullanabilirsiniz ..
özellikle nokia da browser olarak benimde tavsiyem operadır
onuda yapıcam bu akşam, şu illetten kurtmak istiyorum :D
biraz daha bekle bunu al ;) [ tabi bütçede önemli ]
http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg
daha concept telefon yahu beklenir mi o :)
Oynamadan duramıyosun ki birşeyleri kurcalıyosun illa ki ma hiçbir şey yapmasan 1.5gün falan gitti bikere.Hiçbirşey yapmadanda durulmuyor zaten.
Allah sabır versin valla:D donanımhaber de takip ediyorum 2aydır alamayan adamlar var.Allahtan buldum bende alabildim:D
şarjı değişmiyor ki daha dorusu kapağı çıkıp pili değiştirmek gibi bi şansın yok yeedek pil falan ah keşke olsa ..
bosuna dememişler ucuz etin yahnisi yavan olur diye....
ebayde 1$a araç şarjı var 2tane sipariş ettim
birini kendi arabama birinide draggerın arabaya koycam :hehe: çözcem şarj sıkıntısını