bak bilmiyodum öğrenmiş oldum saol walla napalım bizde o zaman her akşam şarja bağlayanlar grubuna katılcaz :D
Printable View
Aynen oğuz dediğin doğru , daha önce diğer konuda da yazmıştım.Vodafone müşterisine vermiyor ama hat taşıyana anında veriyor.
Herifler karaborsaya düşürdü telefonu resmen
walla bana denk gelmedi özgür ama denk gelirse o zaman şikayet ederim bende
geçen hafta googledan bütün vodafone bayilerinin listesi çıkardım ve silivriden tuzlaya kadar hepsini aradım hiç birinde yok o yüzden vazgeçtim aramaktan zaten bizim ordakine adımı yazdırmıştım 4 kişi kalmış önümde elbet bana da sıra gelicek
ama en çok şu bejeweled var onu seviyorum :D
ıphone 4 kontratlı olarak vodafone damı daha hesaplı ve avantajlı turkcell demı ?ayrıca bırde erısım cekme sorunu vodafonda yasarım dıye dusunuyorum verı hızı vs..fikri olan?mersinde sadece cıhaza 1900tl fıyat aldım birde..
Nokia , samsung, iphone KVK garantili istediğiniz telefon satılır.. Özel mesajdan Ulasabilirsiniz istediğiniz telefonun fiyatlarını öğrenmek icin.. hertürlü yardımcı olurum arkadaslar..
c7 ve n8 aynı ıslemcıye sahıp kapanma sorunları var elektronık sans ısı kapanmazsa fena degıller kapanırsa kapanmayanı bulana kadar cıhaz degısım olur artık :D
Bugüne kadar çıktığında sorunlu olupta sonradan muhteşem hale gelen nokia görmedim :)
bknz: nokia n97 faciası vsvs...bin tane firmware güncellediler hepsi birbirinden felaketti..