yürürkendi videosunu bulmak lazım o amcanın ..
performansi hakkinda size fikir verecebilecek bir video....
http://www.youtube.com/watch?v=hFnd0X4UBvs
R32 motoru eger yanlis hatirlamiyorsam kullanilmadi seatlarda bunlar 2.8lt 204 beygirlik motorlar olmasi lazim...konu VW olunca sınır yoktur...![]()
bende motorlardan birinin kapak üstünde sanki seat logosu gördüm diye hatırlıyorum.tekrar bakıcam
edit : evet şimdi baktım ikisininde üstünde v6 yazıyor ama birinde seat diğerinde vw logosu var.fotoları aşağıda
bu vw:
bu da seat (arkaya koyduğu motor) :
VWci abim ve Tholl-ga abim aralarında ne gibi farklar var bizim gibi rookie-almancılara öğretirseniz sevinirim![]()
bu ikiside ayni motor...Sadece ikisinde farkli otomobillerden cikmislar...Biri seat leon veya toledo digeride baska bir VW'den cikmis...Cunku R32 motoru sadece VW markali otomobiller de vardi..Zaten cocugun harcadigi emege R32 motoru yakisidir ama zaten yapmis daha sonra R32 yi koyar...
Bu arada kardesinin arabaya da lupo gti 1.6 125 lik makinayi koyup gostergeleri degistirmis....helal olsun cocuga....
Yakın bi abimin kuzeni Hollandada kendi garajında 2002 Polo GTI yapmıstı seat leon cupra motoruyla buna benzer bisey cıktı ortaya..en son bildigim 250hp'ydi arac,fakat hararet sorunu vardı ilk yapıldıgı zaman,suan ne durumda bilemiyorum..fotografları assagıda![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
11 Sayfa okudum adam ciddi anlamda nası yapıyo hala çözemedim böyle bi bünye yok dünyada . bi insan hiç yeter be lanet olsun başlıcam 2 motorunada demez miaraba volkswagen grup karması olmuş zaten frenler bi yerden motor başka bi yerden
![]()
Kusura bakmayın,duzelttim simdi
2002 Polo GTI..
Buda 2000km'de pert olan ve motorunun alındıgı Leon..
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ufak arabalara bole ishler yapinca acayip seviyorum!
Helal olsun...
bukonu hep guncel kalsın bu garibanı buradanda takıp edelım![]()
KA Style
abi ne garibanı yaw adamın 8 tane scooter'ı falan vargerçi satmış arabayı yapmak için ama tanesi 2800 oyro o motorların
gerisini sen hesapla
![]()
öle olm kod adi gariban onun![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)