ahahahaha :D:D:D bomba adamsın walla ya abi :D senle go kartta yapılmaz:D
Printable View
Arkadaşım çok güzel yola oturduğunu söylemişti. Çok da güzel sürer rally ci yani :D
Şimdi biri çaktırmadan yarış benzini koyar, biri turbolar, biri der benim debriyaj bitik, biri der karting arabası var karting arabası var :D Olmadı düzlükte kalkarsınız dönemezseniz :P
az once yolum oradan geciyordu bi ugrayıp gorustum adamlarla
1600 mt lik pist
30 kisiden hesapladık 7 ser tur atılacak en iyi zamanı yapsan 12 dk dan once bitiremiyorsun 7 turu
5 er li 6 grup cıkıyor ilk 2 ler tur atlıyor. tur atlayan 12 kisi de kendi arasında 2 grup oluyor 6 şarlı olarak cıkıyorlar. yine ilk iki finale kalıyor finalde 4 arac yarısıyor 1.2.3 ve 4. belirlenmis oluyor. :)
sayı arttıkca gruplara dagılacak tur atlayan arkadaslar tekrar ucret odemeyeceği icin kisi bası ucretide 30 tl olarak soyluyorlar bilmiyorum siz ne dusunursunuz.
1 yer daha var orayada soracagım onuda buraya yazarım.
Ya hazır konu varken sorayım e-5'ten anadolu sağlık'a gelmeden önce hemen bir karting vardı e-5ten gidiliyordu ortasında yeşillikler falan vardı nooldu oraya duruyor mu ?
yer ve zaman belli olduğunda yeni bir konu açacakmısın?
Güzel bir organizasyon olur ama ordaki arabalar birbirinden çok farklı randımandalar ben pistin başındayken pistin yarısında olan adamı 2 turda geçtiğimi biliyorum ki pekte kullanamam :(
Olursa gelmek isterim +90'da kimler var:D :D (93 kilo)
valla gelırım 53 kıloyum heraksam go karttayım acımam saplarım solım :D
Yanlamak ve zevk almak için Kale Center Go-kart tektir :) Kartalda çok iyi.Ama 30 TL fazla sanki
amac yanlamak değil ki ztn acıkcası gercek bir go kart surucusu yanlamaktan haz etmez tren gibi gitmek ister.
burada amac yarısı kazanmak ki bunu yanlayarak yapamayız diye dusunuyorum :)
evt fiyat konusunda hiç indirim yapmıyorlar fazladan 16 arac ücretsiz tekrar yarısacagı icin 30 tl yoksa 20 lira makul...
turnuva olunca boyle oluyor:S
30 TL 6-7 tur değilmi 12 dk kadar sürüyor diyorsun.Ben bekliyorum o zaman listedeyim
evt her arac 7 ser tur atacak ve yarıs gozlemcisi arkadas sıralamayı tutucak turbindirmelere karsı onlem olsun diye.
onun dısında ilk 2 ye kalan sonraki turda tekrar 7 tur atacagı icin yarısa heyecan gelir diye dusunuyoırum ilk 2 ye kalıp bir sonraki tura gecmek icin pilotlar elinden gelenin en iyisini yapmaya calısacaktır buda yarısa ayrı bir zevk katacak :)
tamamdır sizide aldık listeye, izlenimlere devam edelim bakalım :)
tuzlaya cık ahmet ic kısımda sol viraj sonrası yokus yukarı var goururm ben kilo işe yarıyormu yaramıyormu :)
okulda herdonem duzenlenır 800mt pist en ıyı sure baz alınır 100 kısılık katılımda 12ıncı olmustum pek bı ıddaam yok kılodan once pılotaj daha ıyı sonuc verıo abımle aramda 25kg var ama bnle gıder kendılerı.bn bıraz hardcore sevıyorum vıraja yan gırmeye lımıtlerı zorlamayı severım mesela ızmıt outlette kucuk bı pıst var bı vırajı betonyapmıslar herkes fren basarken ben yanlayarak donuodum eglencelı oluo ıddaam yok ama arabalara tecavuz etmek ıcın gelebılırım.
avrupa yakasındaki pistler daha duzgun ve organize edebilmem acısından bana daha yakın :D
o yuzden avrupa yakasında olması kuvvetle muhtemel gun olarakta pazar gunduz saatlerini dusunuyorum...
kilo sınıfları yapılırsa olur tabi ben 100 kgyum gidip 60 kgluk iyi bi pilotla iddasına yarışmam :)
ahmet durum ne takipteyim :D
55 kg spec :D
dikkat edin derim fena uzarım :D
arkadaslar kilolarınızı soylemeyin milleti tırstırmayın kimse gelmicek valla :D
Bence Pilotaj.
Hafif arkaşlar düzlükte yol alıyor kilolu arkadaşlar virajda.Ben 58 kiloyum arkadaşım 115 aramızda tam 57 kilo fark oluyor yani bir ben daha var.2miz piste çıktığımızda kartaldaki köprülü pist'de ben düzlüklerde arayı açtığımda o virajlarda beni yakalıyordu ben hafif olduğum için virajlarda savruluyorum.Yani toplamda 23 tur döndük ben tam 21 tur önde gittim beni geçemedi 22.turda bir virajda çok az dıştan aldığım için beni geçti. düzlükde yanına gelmeme rağmen 1 tur kaldığı için bitmesine kaybettim açıkcası değerler aynı pilotaja kalıyor bence :)
kilolu adam virajda niye gitsin.ısınmış lastikle gayet iyi yol tutuyor zaten hafif adam daha hızlı dönüyor.
turnuva için 9hplik ayarlamak iyi olur.kiloluların dezavantajı biraz olsun azalmış olur hem
düzenlenirse bomba bi org olur yanlız..mutlaka gelirim 1 hafta içinde yapılırsa :)
geçmek geçilmek dert değil her türlü gelirim yeterki zaman uysun.
ayrıca aracı olmayanlar için uygun bir yer olursa makbule geçer.yada sekolive serkan abi gel biz birlikte gidelim :D
bende katılabilirim liste yapılırsa benide yazın.kilo farkından dolayı gruplarda sıkıntı yaşanıcak gibi geliyor bana:)