http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...g-bileti/detay
şöyle bişey var
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...g-bileti/detay
şöyle bişey var
az once yolum oradan geciyordu bi ugrayıp gorustum adamlarla
1600 mt lik pist
30 kisiden hesapladık 7 ser tur atılacak en iyi zamanı yapsan 12 dk dan once bitiremiyorsun 7 turu
5 er li 6 grup cıkıyor ilk 2 ler tur atlıyor. tur atlayan 12 kisi de kendi arasında 2 grup oluyor 6 şarlı olarak cıkıyorlar. yine ilk iki finale kalıyor finalde 4 arac yarısıyor 1.2.3 ve 4. belirlenmis oluyor.
sayı arttıkca gruplara dagılacak tur atlayan arkadaslar tekrar ucret odemeyeceği icin kisi bası ucretide 30 tl olarak soyluyorlar bilmiyorum siz ne dusunursunuz.
1 yer daha var orayada soracagım onuda buraya yazarım.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ya hazır konu varken sorayım e-5'ten anadolu sağlık'a gelmeden önce hemen bir karting vardı e-5ten gidiliyordu ortasında yeşillikler falan vardı nooldu oraya duruyor mu ?
yer ve zaman belli olduğunda yeni bir konu açacakmısın?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Güzel bir organizasyon olur ama ordaki arabalar birbirinden çok farklı randımandalar ben pistin başındayken pistin yarısında olan adamı 2 turda geçtiğimi biliyorum ki pekte kullanamam![]()
valla gelırım 53 kıloyum heraksam go karttayım acımam saplarım solım![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Yanlamak ve zevk almak için Kale Center Go-kart tektirKartalda çok iyi.Ama 30 TL fazla sanki
Vorsprung Durch Technik
amac yanlamak değil ki ztn acıkcası gercek bir go kart surucusu yanlamaktan haz etmez tren gibi gitmek ister.
burada amac yarısı kazanmak ki bunu yanlayarak yapamayız diye dusunuyorum
evt fiyat konusunda hiç indirim yapmıyorlar fazladan 16 arac ücretsiz tekrar yarısacagı icin 30 tl yoksa 20 lira makul...
turnuva olunca boyle oluyor:S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
30 TL 6-7 tur değilmi 12 dk kadar sürüyor diyorsun.Ben bekliyorum o zaman listedeyim
Vorsprung Durch Technik
evt her arac 7 ser tur atacak ve yarıs gozlemcisi arkadas sıralamayı tutucak turbindirmelere karsı onlem olsun diye.
onun dısında ilk 2 ye kalan sonraki turda tekrar 7 tur atacagı icin yarısa heyecan gelir diye dusunuyoırum ilk 2 ye kalıp bir sonraki tura gecmek icin pilotlar elinden gelenin en iyisini yapmaya calısacaktır buda yarısa ayrı bir zevk katacak
tamamdır sizide aldık listeye, izlenimlere devam edelim bakalım![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
tuzlaya cık ahmet ic kısımda sol viraj sonrası yokus yukarı var goururm ben kilo işe yarıyormu yaramıyormu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)