bıraz once bu olayları babamla konusuyordum.
aynı olay bızımde basımıza gelmıs.aracı 2000 yılında sıfır almıstık.mersedes vito.
yan surgulu kapı surtmeden dolayı boyanması gerekmıs.ıc doseme sokulunce ıcırde punta ızlerı bulmuslar.tadılat yapılmıs yanı.
demek her markada oluyo bu.dıkkatlı olmak lazım.
bu tarz olaylar bu aralar cok cıkmaya basladı 1 deil 2 deil.devamlı duyuyorum 0 arac alımı sonrası sorunları.hakkaten arkadasın dedgi gibi 0 arac almaya ustayla gitmek lazım artık.bende 0 arac aldım arada suphe duyuyorum boya olcumu yaptırsaydım keske die :s
mantıklı bi soru..
altından baska bisey cıkabilir.
*atıyorum. aslında sızın jantta bisey yoktuda orda calısanlardan birininkini filan takmıs sonrada adamın gunahı yok sırketten degıstırtsın fılan dıe solemıs olabılırlermı ???
*tamamen varsayım.
ama son zamanlarda gercekten bu tip olaylar cok cıkmaya basladı.
daha cok kaporta uzerıne oluyor gercı..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
faremi? fare ne arar la radyatörde
anlattığınız şeyler gerçekten insanı çileden çıkarır yaaaa, ne diyim.... geçmişolsun....
Alican abi şu km düşürme olayı ABCde mi olmuş?
Eğer öyle birşey varsa direk istanbul numaralı peugeot müşteri hizmetlerini ara ve sikayetvar.coma yaz anında sana dönüş yaparlar. bildiğim yetkili serviste öyle birşeyin cezası çok ağır
borusanda arkadaşımın bmwsinin kapısnı boyamışlardı yanlışlıkla özür dileriz dedirler sonra dedik hocam bu 330 ci nasıl olucak satarken nedicez kusura bakmayın felan diyip çekip geldik servislerede güven kalmadı artık
Daha araç showroomda değil biz aracı tesadüf olarak gördük. Benim tek merak ettiğim acaba kendi sistemlerindendemi aracın km si düşürüldü
Bu konu hakkında bir fikrim yok adamlar bize demese zaten jant böyle böyle diye kesinlikle araç sahibinin fark etme durumu yok.
Biz aracı ABC ye verdik Sahra Sarısı 2004 model 206HDİ 06 AH 0200. Dediğim gibi aracı tesadüf gördük. Hatta bizim araca 11.000tl verdiler biz ok dedik 2 gün sonra vazgecdık dursun bineriz bunada diye sonra aracı teslim almamıza 2 gün kala fiyatı 12.000tl ye çıkardılar. Bizde doğal olarak verdik.
İlk önce servisin aracın arızası radyatörde iken jantla ne işi var önce bunu sorun onlara, sonra aracın plakasını 5664 tramer hasar sorgulamadan sorgulama yapın belki emanet falan vermiştir araç sahibi
ABC servis ile ilgili olarak yapılacak en iyi şey Peugeot müşteri hizmetlerine durumu bildirmek.Yalnız aracın bakımı neden hyundai servisinde yapıldı.Cıtroen desen anlarım![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Ben de sorunun gelmesine takildim. Yani Jantin anlasilma kismina...
Gidip baktirdiniz mi janta baska bir yerde haritasini cikarttiniz mi?
///Mürüvvette endaze olmaz.
jantı kaynatmakla uğraşmayız. komple sıfır jant takılır.
ayrıca verilen sözleşmelerde
"aracın üretici ve/veya ithalatçı firmadan şirketimize nakli esnasında meydana gelebilecek olası küçük hasarlar üretici standartlarında tarafımızca onarılabilecek olup bu onarım, aracı, ayıplı mal konumuna sokmaz" yazar.
Yakın tarihde bende böyle bir olaya şahit oldum
Bir müşterim Vw den bir araç alıyor ve Sol ön kapının üstünde cizik olduğunu ve aracın bu çizğe lokal olarak rutus yapıldığını görüyor..
Ve aracı teslim almak istemiyor daha sonradan Avukat fln dewreye giriyor ve aracı Aldığı paradan 3 bin tl indirim we ilk bakımı bedava olacak $ekilde Aracı alıyor
Dikkat etmek lazım Sıfır arac alırken nelere şahit olduk daha önceden bu sadece bir örnek..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)