User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sıfır Araç Kaynak Yapılmış Jant (BMW Borusan)

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte borusandan cevap geldi..

imza attığımız şeyleri iyi okumak lazım demekki..

tabi birde işin öteki tarafı var, BORUSAN yada diğerleri, tadilat yapması gerektiği aracı satarken bunu müşteriye bildiriyor mu?

ben cevap veriyim, tabiki bildirmiyor yoksa satamaz o arabayı
    arabanın kaputu boyanıyorsa müşteriden imza alıyoruz. boyalı araç alıyorum ve bunun ekstra ind. alarak alıyorum diye.

haricinde lastiğin hatalı geldi? stop lamban yanmıyor, bijonun teki yok? jantında çizik var?

bunların değişimi için bildiri yapmaya gerek var mı? ayıplı mal kısmına girmeyen küçük değişiklik bu. boyalı araç satmak ayplı mal vermek oluyor. çünkü aracın değerini düşürecek unsurlar içeriyor.

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında bende mitsubishi de çalışırken sağ kapısı boyalı araç satmışlardı sahibi durumu fark edince başka arabanın kapısını o araca takmışlardı ya fark edilmeyenler...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU zamana kadar hep ne yapıp eder vakit bulur servise gittiğimde arabanın yanından ayrılmam yemek molaları hariç.Yetkili servislerde neler yapıldığını gözümle gördüm kaç defa.En iyisi arabanın başında durmak malesef.Sıfır araba konusundada boyacı tuttum götürdüm aracı alırken kolumandan ilk defa bu aracımda.Ama bundan sonrada yapmayı düşünüyorum.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba Borusan çıkışlı mı yoksa şuanda Borusan servistemi ?

Borusan çıkışlı değilde servisteyse alındığı yerden kaynaklı olabilir.

Borusan çıkışlı olup başka özel yada yetkili servisteyse büyük ihtimal orda olan olmuştur onlarda kaynak yapıpı sizin jantta kaynak var demişlerdir.

Borusan çıkışlı ve şuanda Borusandaysa diyecek birşey bulamıyorum kim bilir ne gelmiş başına ve kimseye güvenmeyeceksin.
    Vorsprung Durch Technik

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba Borusan çıkışlı mı yoksa şuanda Borusan servistemi ?

Borusan çıkışlı değilde servisteyse alındığı yerden kaynaklı olabilir.

Borusan çıkışlı olup başka özel yada yetkili servisteyse büyük ihtimal orda olan olmuştur onlarda kaynak yapıpı sizin jantta kaynak var demişlerdir.

Borusan çıkışlı ve şuanda Borusandaysa diyecek birşey bulamıyorum kim bilir ne gelmiş başına ve kimseye güvenmeyeceksin.
    Araç borusan çıkışlı ve şuan borusanda

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı alırken özellikle mumlu istedim. Jantların üstündeki jelatin kaplamasına kadar duruyordu. Arabayı teslim almadan lifte kaldırtıp her tarafının fotoğrafını çektim, gemiden indirilirken tıra bindirilirken sürtmüşler mi diye.
    Bakıma gittiğimde de lifte bile alırken ustanın kolu dayadığı yere kadar kendim kontrol ediyorum. yemek aralarında bile başından ayrılmıyorum.
    Mud guard taktırırken adam ölçmeden biçmeden davlumbazı delmeye kalkıyordu ki bir güzel haşladım, adam gibi iş yaptırttım. Şimdi servise gittim mi bütün ustalar kaçışıyor aman bunun arabası bize düşmesin, bu adam sorunlu diye. . 0 araba alıyorsunuz, bir zahmet özenin de iyice baktırın sağına soluna. Hatta mümkünse showroom arabasını almayın, mumlu görmek istediğinizi söyleyin öyle alın. 100 tane adamın binip orasını burasını mıncıkladığı arabayı neden alırlar anlamam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın kaputu boyanıyorsa müşteriden imza alıyoruz. boyalı araç alıyorum ve bunun ekstra ind. alarak alıyorum diye.

haricinde lastiğin hatalı geldi? stop lamban yanmıyor, bijonun teki yok? jantında çizik var?

bunların değişimi için bildiri yapmaya gerek var mı? ayıplı mal kısmına girmeyen küçük değişiklik bu. boyalı araç satmak ayplı mal vermek oluyor. çünkü aracın değerini düşürecek unsurlar içeriyor.
    boyalı arac sattığını borusan söylüyorsa gerçekten tebrikler

diğer saydıkların ile aracın boyalı olması aynı kategoride değil zaten..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 araç için konuşmıcam ama senelerdir turlu turlu cins cins arabalara bindim 10 senedir ustam aynı başka hiç bir yere götürmüorum laguna bmw transam subaru m3 alayını burda yaptırıorum bugune kdr bı kerede sıkıntı cekmedim...özel serwislerede götürmedim...hala da 99 yılında lagunaya koydugum yağın hangi tarihte hangi km de koyuldugunu görebiliorum..serwise hiç gerek yok bence...
    hatta su anda babamın jeeepi orda dükkanın kameralarından arabaya neler yapılıo bilgisayardan seyredebiliorum daha ne olsun...ben bir arkadaşım amcasının 6.45'inin gps ten boluda göründüğünü duydum.Borusandaki aracın...şanzuman konfigrasyonuydu dediler ben smg kullanıorum 2 kere yaptırdım o işi 1 saat suruyor durdugu yerde o kdr... daha neler duyucaz bu 0 arabalar hakkında...

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu BORU san servise tav oluyorum bir de doğuş . Doğuş dünyada 2. servis seçilmiş en iyi sıralamasında . O kadar tuzlu servis tabi seçerler onu müthiş pahalılar tamam araçlar pahalı kaliteli anlaıdkta o kadar pahalı olmaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borusanın böyle haltlar karıştırdığını ilk defa duydum ve şok oldum.
    doğuşu ise biliyorum. hilesizler.
    bence %100 güvenilir. %100 pahalı.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya falan katiliyorumda jant kaynaklayip takicaklari konusu bana ciddi manada ilginc geldi acikcasi ....

borusanda jant kaynakliyacak duzenek oldugunu sanmiyorum bu isin altindan baska bisi cikmasin sonra ?
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kime güveneceğiz ?

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZeTTo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW borusan sa yapar abi her türlü hemde. Hic bir sekilde de güvenmiyorum servisine.
    Bende ki x5 kafadan hasar yapmıstı. normal sartlarda sanayide max.20-25 bin tl arası yaptırabileceginiz bir hasardı. Borusan bunu 47 bin tl gibi lüper luks bir rakamda yaptı.
    Buna ek olarak kasko anlasmalı olmadıgı ıcın benden bu rakamları talep ettı. bende ınat ettim arabayı da teslım almadım parayıda odemedım. sonra 2009 yılına gecınce 2008 den kalma teslım edılmemıs tek arac benımkı oldugu ıcın yana yana borusan benı aramaya basladı. Bende kendılerıne para konusunu gıdın kaskoyla aranızda halledın cevabını verdım ve zorlaya zorlaya kaskodan onlara aldırtmıstım. ben sadece kdv odemıstım. ayrıyeten yaklasık 6 aya yakın da bekledım tabı. Ama ıste burda fılm kopuyor ve o kadar ay boyunca onarılıp otoparkta yatan arac teslım aldıgım aksam radyator borusu basınctan yerınden cıkıyo ve maslak yolunda gazlarken anıden hızdan dustum uyarılar ust uste gelmeye basladı ve allahtan gerzenkişken den gelen çarpı5im hararet kilitlemesiyle motoru korumaya alıp gazlarken istop ediyor. hemen ertesi gunu gittigimde bizim cocuklar hata yapmıs demeleri beni cıldırtmıstı cunku tek hata bu degildi.
    Benim o 295/50R19 arka tekerlerimi 245/55R19 olan ön tekerlerin yerine takmaları insana ( ohaaa yanii göz var nizam varr hangi gerizekalı bunları ters takmıs ) dedirtiyodu.

Tüm bunlara ek olarak bir cok kisinin bildigi gibi bmw boya konusunda iyi sayılmakta ozellıkle her bmw cı arabasını boyattıgında söyle der ( borusan bile anlamaz boyandıgını ) vee ne yazıkkı aracın boyanan sag camurluk ön kaput ve sol camurlukta inanılmaz boya hataları ve sag camurlukta damar bile bulmustuk. ön tamponun sag sısfarının altı yıkamada boya attı.

Ve bu boya olayları 3 kez oldu. yani araba servısten cıktı ve cıktıktan sırf 3 kez daha boya hatası yuzunden gerı gonderdık ve boyattık ama ne yazıkkı onlar hata yapmaktan bıkmadı ama bız arabayı borusan a teslim etmekten bıktık. Gittim sanayide aslanlar gibi boyattım ne hata var ne bisey. Hemde siyah kısımlar pianoblack olarak geri aldım.

Yanı kısaca yasadıgın olay borusan icin cok normal. Adamların bize sattıgı x5 ten süphelenmistim ilk alındıgında ki halen süpheliyim satmamıza ragmen.
    İlk alındıgında boya koruma yapmaya goturmustum ve cılayı uzerınden sılerken yakından bakıyodum tavana ve sıfır arabada sıfır boyada hata buldum hemde ayrı ayrı bırkac yerde!!!
    Aracı ılk aldıgımızda x5 e53 kasa sonu 2006 model olarak 2007 de almıstık. ve son kalan 3 arabadan son olan spor paketlı olanı bızımkıydı ve yıne ve olan ıse aracı teslım alırken dıger x5 te teslım edılıyordu son kalanı ıse teslım edılecektı. Bır kac ay sonra bırısınden bı duyum almıstım borusan e53 kasa x5 ı sıfır olarak bırıne fıyat vermıs. Buda demek oluyorkı son kalan 3 arac ta satılmıs oldugundan borusan yaa kazalı perte cıkmıs bır aracı kendı bunyesınde yenıledı yada baska bır dumen uydurdu yada almanya gerzenkişken den e53 siparisi verdi arac getirtti.

Butun bunlara yine ek olarak aracı aldıgımızdan bır kac ay sonra aracta sanzuman hataları vermeye baslamıstı. Vites D konumundayken vites atıslarında bi vuruntu oluyodu. tam 4 kez garantıden arac servıse gıttı geldı bi degisiklik olmadı. DSC den bi kac kez hata verdi.
    Yakıt pompasından 2 kez hata verdi. Bunlar aracı aldıgımız ilk 6 yada 9 ay ıcerısınde olan hatalar.

Varın siz bunlardan pay bicin BORUSAN ın ne kadar dümenci oldugunu.
    spor paket olarak bahsettiğiniz ac schnitzer body kitli olarak gelen modellerden ise bi tanede bizde vardı ondan.2 kere direksiyon 1 kere de kadran camı değiştirdik.tamponda boya sökülmesinden 2 defa boyandı.illallah etmiştim artık.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buna benzer bir olay arkadasımın basına geldi DOĞUŞ dan Transporter satın aldı.. birkac ay sonra perıyodık bakımı ıcın servise gidiyor ve yetkılı "abi sıfır arabayı neden boyattın" diye soruyor.. arkadasım sasırmıs.. ne boyası fln derken, incelettiriyor baska yerlerde de aracı.. minibüs tavan dahil komple boyalı.. Doğuş u mahkemeye verdıler.. sıfır arac alma hakkı var fakat şirket üzerine kayıtlı oldugu ıcın, tüketici mahkemelerine basvuramadı.. o yuden bayaa uzadı işi..

gecmıs olsun.
    Geçmiş olsun

bu arada

aynı oolayın bı benzerıde bızım basımızda suan Toyota Gökkuşagı Plazadan 2008 de bı corollar aldık aracı aldıktan 2 ay sonra toyota natas a servıse goturdgumuzde aracınızda boya var dendı saskına donduk aracın sol tarafı komple boyalı cıktı expertiz raporuda tutmamıza ragmen hiç bir hak talep edemedık elımızde patladı artık gökkursagı plaza bıyerlerıne kına yakar

hairpick
    Misafir
    BORUsan... çok geçmiş olsun

VolcanoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuşla sıkıntı yaşayan oldumu ?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birşeyi merak ediyorum biraz konu dışı olucak ama BMW'y, Türkiye'ye borusan ve kosifler kendi kanallarındanmı getiriyorlar? yoksa tek borusan getiriyor kosiflerde sadece bayimi?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Cuore Sportivo
    Misafir
    hiçbir şeye değil de sıfır araçtaki çelik bir jantı nasıl kırabilmişler ona takıldım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borusan hakkında çok olumsuz olaylar duydum ve yaşayanları biliyorum

beni bmw den soguttu

sıfır araba almakta dert oldu geçmiş olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)