yarın caner deil ben yarışcam yaw özledim,burak mutlaka gel sana kaymazsam raat edemem :)
Printable View
yarın caner deil ben yarışcam yaw özledim,burak mutlaka gel sana kaymazsam raat edemem :)
Hazırlamadım yarın erken gelıp halletcem :D
Ya olm sen once kardesını gec hımbıl :D
Son gunlerden...
http://gbrodeng.blog.com/
Dün akşam bir gariplik vardı gerçekten. Debriyaj kullanan manuelciler, normal manuelcilere göre ciddi avantaj sağladılar. Aramızda otomatik kullanan var mı bilmiyorum ama onları saymıyorum bile. Sen söyledikten sonra dikkat ettim biraz. Özellikle WRX ve Lotus yarışlarında viraj çıkışlarında ve düzlüklerde arayı açıyorduk.
akşam yine rezil olduk hahaha
artık perşembeleri canere bırakıcam
elin champion,veteranlarını geçiorum senle papa bear ı geçemiorum yaw :)
Valla papa çok sağlam oynuyor. Dün akşam yoruldum gerçekten . Tam rahatladım diyorum tampona dayanıyor. Ondan sonra kastır tekrar araya açacağım diye . Ama güzel yarıştı.
Beni de ekleyin lütfen Slim 4Gb ma sonunda kavuştım bugün..
Ama play-asia da n 14 ocak da aldığım oyun TR ye gelip geri döndüğü için 2 gün önce bir daha sipariş verdim..
gelince hemen 12 aylık goldu alıyorum..
şimdilik elimde sadece shift var onunla takılıyorum..
Yarın evdeki konsol üssünün fotolarını eklerim :P
gamertag:Antalyalogy2
Pehhh uzak kaldım arkadaşlar aranızdan live bittiği için en kısa zamanda aranızda olmayı ümid ediyorum =)
husnu bu videodaki ilk yarışta sen kazamı yaptın başlarda niye öyle geride kalındı ilk başta ben göremedim oraları canere sordum oda bilmiomuş,sen hatada yapmazsın merak ettim :)
elegan abi video edit konususnda ilerleme kaydetmis baya bir hehe :D
Cem
Yaw o yarışta benim direksiyona bir haller oldu. Ayarları ile oynamama rağmen direksiyon çok hafif geldi bende rahat edemedim haliyle araba zaten yerinde durmuyordu. Direksiyonu 2-3 kez açıp kapayınca force feedback düzeldi. Tabi bende geride kaldım . Ama farketmeyecekti zaten Caner çok iyi kullandı o yarışta .
Onur ,
Elegan abi videoları pc ye aktarma konusunda yeni birşey keşfetmiş. Önceden videoyu oyun içerisinde yapıp daha sonra storefront a atıyordu ve fm.net ten çekiyordu. Şimdi videoları direk usb ye aktarabilmenin yolunu bulmuş. Onunla alakalı zaten blog ta açıklama yapacaktı.
ya elimdekini çıkarıp orijinal alana kadar fw li makineyle bi deneme yapiyim dedim .. hatta geçen xbox konusundada yazmıştım .. wireless adaptör ile alakalı .. heryerde aradım bulamadım .. bende bugün ethernet kablo aldım taktım .. join xboxlive tıklayınca hata veriyor .. telefonla tv ekranını çektim yardımcı olabilicek olan varmı acaba ?
resim 1 :
http://i164.photobucket.com/albums/u..._8126833_n.jpg
resim 2 :
http://i164.photobucket.com/albums/u..._4343206_n.jpg
not : acaba dedim kablomu sorunlu .. laptopun wireless ini kapatıp sadece kabloyla denedim sorunsuz çalışıyor ..
ya galiba bu modemin güvenlik duvarıyla alakalıyda,mesela zamanında bende robotics modem vardı ayar yoktu o yüzden giremiodum sonra zyxel aldım
modemim de güvenlik duvarı var .. airties kullanıyorum .. kapatmammı gerek tam anlamıyla bi çözebilsem :)
sanırım yüksetmek gerekiyordu ben öyle hatırlıorum mtu öle bişidi galiba atıoda oabiirim ama :)