hahaha gördük ringde birinci olamadı daha hiç :)
Printable View
haha çok zevkli olur yaw :D
Hahah yapacak birsey yok, hic oynayasim yoktu ve zaten fren cizgisi acik olmayinca oynayamiyorum. Direksyon olmadigi icin hic hissetmedigimden durup duramayacagimi kestiremiyorum bir turlu, cok denedim olmadi :D
Ya evet su ayar isleri cok sikintili. Dun bende hazir ayarlarla yaristim sonuc belli :D Aslinda ayar isi cok zor birsey degil, tamamen deneme yanilma ve biraz test zamani gerekiyor. Online kimse olmadi mi setuplarimla ilgileniyorum, yakinda storefrontumda bazilarini satisa cikarmayi planliyorum :D
yapariz yapariz :D zaten 10.000 den yukari koymayacagim
Millet bu akşam bi turlasak söyle 2-3 tur =)
O deilde ne geçtim sizi ya o gün hahaha :D
beyler bişey sorucam bu forza da dısc 2 dıe muhabbet var bazı araclar kılıtlı dısc 2 yı yukle acılsın gıbılerınden bısey soruo nedır bunun cevabı makıne yazılımlı oyun orjınal deıl :D
hmm bızde harddısk varmı bılmıorum :D sanırım var ama 120 lık makıne cd yı nerden bulucaz :D
YouTube - Team Turkiye MotorSport (4)
Son yarışımız.
Abi adam şov yapmış ben bunu net de gezinirken keşfettim yeni süpermiş...
YouTube - Gymkhana Practice - Forza Motorsport 3
YouTube - Team Turkiye MotorSport (5)
Geçen haftaki yarışımızdan
Hüsnü xboxa ortak mısın nesin :D
Hepimize xbox aldıracaksın :)
hepiniz birgun xbox li olacaksiniz :D
Yaw forzada kopya oyunla online girsek banlanırmıyız drek ? Yada orj. oyun alsak cihaz çipliyse de sıkıntı olurmu ?
Ne zaman banlanabilecegini kimse kestiremez, benim bir makinam 3 senedir banlanmiyor. Forza 2 den beri oynuyorum online :D Simdi Slim e gectim orjinal le kafam rahat oynuyorum.
Orjinal oyun olsa bile banlanabilirsin, onemli olan makina. Senin yerinde olsam alirdim bir slim keyfime bakardim :D