mhahauha hadi lan adam kenser oldubenide blokladin adam ikimizi birden gecti o nasil olacak
Benim gibi temiz indiricen olm kimse bisi demicek beni nasil sevdiler huaha
mhahauha hadi lan adam kenser oldubenide blokladin adam ikimizi birden gecti o nasil olacak
Benim gibi temiz indiricen olm kimse bisi demicek beni nasil sevdiler huaha
olm o girdiginde bana carpip spin atio sonra oyunu birakio o da oyle bi karakter![]()
xboxı yeni aldım ve cihazım fwli forza 3 ede sahibim ancak ban korkusu var bende şimdi üyelik alırsam eğer herhangibi ban yermiyim?
ban yiyebilirsin tabii, hatta kacinilmaz son diyebilirim. Ancak zaten ban lanacagim diye online oynamazsan zaten kendi kendini ban lamis oluyorsun
Az once ali ve tolga ile biraz gazladik ben kactim, guzel geceydi![]()
aynen katılıyorum hocam zaten xbox ile ilk bağlandığın andan itibaren microsoft serverlarında yükleniyo bilgilerin dolayısıyla sadece sıranı bekliyorsun banı yemek için olay bu satmayı düşünmüyorsan zaten banda yesen sadece onlineda oynayamıyorsun geri kalan herşeyin çalışıyo oyun oynamaya devame debilrsin
benim başka bi sorum var bilen varmı bilmiyorum ama bu forzada livedayken diğer araçlar ve kendi aracımın dış kaplamalırını göremiyorum yüklemiyor kafasına göre ya kırmızı yapıyor yada orjinal rengi neyse onu yapıyor jantları felan yüklüyor ama renkler kaplamalar yüklenmiyor nedenini bilen paylaşırsa sevinrim
feel is everything
forza 3 nasıl güncellenecek araçlar yollar için ? bi türlü beceremedim![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
bu xbox ta online oynayabilmek için üctet ödüyoruz zannedersem.
yıllık ücret veya varsa sınırsız ne kadar ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
beyler xboxta şu aşağıda modelini yazdığım direksiyon çalışıyormuş fiyatıda gayet uygun. hiç yoktan iyidir, var mı bilgisi olan. buna göre xbox alacağım
SPEEDLİNK SL-6696
MTM-PROSTOCK GARAGE
birde şöyle birşeyler buldumset olarak bu daha kullanışlı. aradım koltuk falanda var dedi ama hiç varmış gibi durmuyo resimde sanki kılıf gibi
http://www.bimeks.com.tr/urun/112849...n-seti-ps.aspx
MTM-PROSTOCK GARAGE
bisey sorcam piyasada bir suru cesit cesit xbox mevcut bunların hangisi iyidir?
yok jasper anakarlıymıs yok bilmem ne anakartlıymıs yok arcadeymis yok eliteymis kafam allak bullak oldu
biri beni aydınlatırsa cok sevinicem...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
arcade veya elite olması bir özellik değil
elite olan moelde extralar oluyor kol oyun vs. gibi.
şu an en iyi en sorunsuz model xbox360 slim. slimlerde 3k yani 3 kırmızı ışık olayı yok.
bunun haricinde jasper boardlı 2009 ve sonrası üretimlerde sorunsuz diye söyleniyor. zaten bi çok kişide de ondan var.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)