Nissan Juke olabilir çok güzel araç bence
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
volvoda iyi bir seçim olabilir ama 2. eli beni düşündürüyor. ayrıca yakıt olarakta diğer hiçbir araç passat kadar cimri değil. 508 çıkmış olsa onada göz atardım ama daha var çıkmasına...
Hocam şimdi diyeceklerimi yanlış anlama da yakıt amaçlı olarak sırf 75K TL'yi VW Passat'a bağlamazdım.Fuarda aracı yarım saat inceledim ve güncel kasa 2008-2009 Passat'lardan iç kısımda o kadar da ahım şahım bir fark göremedim.Kaldı ki o kasalarda standart olan mercekli farlar ve ledli stoplarda yeni kasada en üst versiyonda standart.Koltuk altı çekmeceler vs. de iptal edilmiş yeni kasada;yani donanım olarak beni tatmin etmediği gibi iç mekanın da eskisinden çok bir farkı yok;ne yalan söyleyeyim dış kısmı da makyajlı T5'den hâllice..
Skoda Superb çok güzel bir seçim olacaktır.Aralarında 10K TL'ye yakın bir fiyat farkı var illa ki VW 1.6 TDI isteniyorsa..
Ama o parayı gözden çıkardıktan sonra ben Mercedes-Benz E200 Kompressör W211 bakardım.Hem bir üst sınıf hem daha da prestijli..
haklısın doğru diyorsun eyvallah ama, km de 50 kuruş yakan bir araçla her sene 20 milyar benzin parası öderim ben. senede 40k km yapıyorum ondan hem az yaksın hemde eli yüzü düzgün olsun diye bakıyorum. demek istediğinide anlıyorum![]()
75k+kredi ile ev alınır![]()
Yakıt olayı lpg ile çözülebilir diye düşünüyorum.Şimdi Mercedes'e de lpg olur mu diye düşünebilirsiniz ya da düşünenler olabilir.Ama MB'de başka ne araçları gaz alırken gördüm istasyonlarda..=)
Ki o tip bir araç alıp lpg ile binmek bence daha mantıklı sıfır olsun kafam rahat olsun düşüncesi yoksa illâ ki..
S40 C5 suber B Legacy varken passat aLmak..
tek kriter 2. eL ise pek aLternatif kaLmıyor aL güLe güle kuLLan..
zira ben bu araçLarı inceLedikten sonra passat'a 5 Lira vermem..
3.20d diyenlere katılıyorum 0 olmasa da 0 ayarında bulup alınabilir. He ama dizel sınırlamasını getirmemiş olsaydın evo 9 alırdım![]()
2 tane 2.0tdi highline passat kullandık .. şuandada 2011 c180 amg kullanıyoruz .. ahh diyorum hala passat hertürlü donanım olarak sıçırtır mercedes i .. konfor olarak da .. 1.6tdi lerdede donanım olarak aynıysa veya en azından yakınsa bile kesinlikle al derim .. tadına doyamazsım içi bikere insanı cezbediyor .. kalite bi aracın içinde olduğunu her an hissettiriyor ..
Elegance 2.0 TDI CR 170 HP DSG Tipt. 83.990
skoda superb. alacaksan bu arabayı al sağlam bi pazarlıkla belki 75 e alabilirsin...
skoda superb veya s40 derim
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
herkese yorumları için teşekkür ederim,
opel insignia 2.0 cdti cosmo active select almaya karar verdim. allah nasip ederse ocak ayının ilk haftası aracı alacağım.
2 tane vti 2 tanede gti alırdım ..
her hafta değiştirerek binerim...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
hayırlı olsun.ben insignia 2.0 130 hp dizel edition elegance sordum.64.500 fiyat verdiler.fiyat araştırması yaparken belki yardımı olur
barnak bassam olurmu ?
İnsignia hayırlı olsun şimdiden,aracı kullanmadım hiç fakat güncel bir haberini veriyim,ufakt olsa mutlu eder belki
Opel Insignia DEKRA Hata Raporu 2011’in sonuçlarına göre en az hata oranına sahip olan otomobil. Yüzde 96.1’lik hatasızlık oranıyla Opel’in en iyisi olan Insignia tüm test edilmiş otomobiller arasında en iyi sonucu aldı.
Opel, aynı kategoride Corsa modeliyle 2010 yılında elde ettiği zaferden sonra bu ödüle üst üste ikinci kez sahip oldu.
DEKRA yıllık hata raporunu yedi araç tipi sınıfında ve üç kilometrelik okuma aralığında hassas türde değerlendirmeler yaparak meydana getiriyor. Hata raporu 15 milyon incelemeden alınan verilere dayanarak oluşturuluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)