Seçeneklerin yanına Dacia Logan MCV yide ekledim 22.000tl civarı, ayrıca Duster benzinlide ekledim 30.000tl
Seçeneklerin yanına Dacia Logan MCV yide ekledim 22.000tl civarı, ayrıca Duster benzinlide ekledim 30.000tl
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yenı doblo ve fıorıno guzel bır secım olur
eski bir tata bayii idik ama kapattık .xenon gercekten tas gibi güçlü bir arac ama şehiriçi için cok zor bir araç .tur yok j9 gibi.140 bg commonrail motor var 2500 cc.yakıt cok ama dolu dolu giden bir araç.ama durmuycaksan.vergisi zaten 2000 tl ama düsürülebilir .şehir içi şirkete gelmez biz şantiyelere cok verdık .kısaca size gelmez .
![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35733451/detay
bunu alın![]()
hem k.vadisinde çıkmış.. kimse sizin şirketinize lolo yapamaz bu arabayı alırsanız
![]()
![]()
![]()
1.3 CDTİ Opel Combo. Hiç üzmedi 2 senedir. Ne yüklerle (600-700kg) nerelere gitti geldi. Aynı şekilde babamda makina mühendisi ve kendine ait bi mühendislik şirketi var ve buda şirket araçlarından biri. Ne çilelere göğüs gerdi.Pişman olmazsın listene ekle derim.
![]()
Selam,
Mutlu kardeşimin bahsettiği arkadaş benim. Şirkettimiz Tıbbi Malzeme üzerine. Ve bizim de bagaja ihtiyacımız oluyor. Hem de çok. Yeri geliyor, 10-12 Bavul sığdırmamız gerekiyor. Bu bavullarda öyle sanılan küçük olanlardan değil, ortalama bi insanın neredeyse bel hizasına kadar gelen büyük bavullardan. Eğer senin de bu kadar çok taşıman gereken eşyan oluyorsa, bizim yaptığımız gibi, koltukları indirip rahatlıkla kullanabilirsin. Koltukları indirmeden de çok büyük, ama diğer türlü inanılmaz bir bagajın oluyor. Tam olarak litresini bilmiyorum, ama sitesine girip tam net bilgi alabilirsin. Ve motorunda her hangi bir sıkıntıda olmuyor, güçten düşmesi olmuyor yani.
Avantajları;
- 40 Lt full depo, ( Full lerken durduktan sonra, bi 10 litre kadar daha rahat alıyor. 170 TL lik (ışık yandıktan kısa bir süre sonra alırsan) mazot aldığında şehir içinde sürekli 4000 dd gezmez isen 1000-1100 yapabilirsin (klima dahil). Şirketimizde 185 TL mazot alıp, 1240 km yol yapan hayvan arkadaşım var, kutladık, ayın elemanı oldu![]()
- Kliması fena! Yazın hiç böyle rahat edeceğimi düşünmedim, çok kısa sürede, o koca araba buz gibi oluyor. Kışın da motor sıcağı 10 çizgisinin 2 si yandığında arabayı hamam gibi yapabiliyor.
- Çok güzel yol tutuyor. Mutlu şahittir bu duruma. Denemek için çok zorladım aracı virajlarda, çok şaşırttı beni.
- ABS yok, tek hava yastığı, arka camlar manuel
- Göze hitap eden her hangi birşey yok, kısaca ıvır zıvır yok.
Araba, A 'dan B'ye gitmek için, yani iş için ideal. Bana göre Doblodan daha güvenli.
2010 modelleri 70 beygir, son sürat şimdiye kadar 190 km/s. Daha fazla gitmiyor, inan gitmiyo
İnşallah bu araba hakkında sana faydalı olabilecek bilgiler verebilmişimdir,
Bence bu fiyata alabildiklerin karşısında en doğru tercih,
yine de karar senin, şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşlar yeni doblo aldım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dacia Loganlardan rusyada çok gördüm ama orda reno armasıyla satılıyor.. 40 ltdepo ile 1000 km çok iyi...
Ben doblonun 1.3 90 hp Elegance modelini aldım. 31.500 kampanyalı fiyatıydı. 1000tl kadar düşüğüne aldım aracı, birde park sensörü hediye ettiler.
Tamam iste Tolga Ben 30.600 e aldim. 3200 daha versek oda olurdu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)