sarı ve beyaz sis konusuna takıldım bende, geçen sefer ki siste herkez xenonlardan şikayetçi degilmiydi
sarı ve beyaz sis konusuna takıldım bende, geçen sefer ki siste herkez xenonlardan şikayetçi degilmiydi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ben gaza yüklenmiyorum ama cruise control araçtan araca değişebilir.ben hızlı su birikintisine girdiğimde arac hafif sağa yöneldi ve esp devreye girdi.esp devredeyken cruise controlun pek etki edeceğini düşünmüyorum.çünkü normaldede benim aracımda esp devredeyken yerine göre gaz yemiyor.
gece ve yagmurlu havada arac kullanmayı sevmiyorum yagmurlu havada bide camlar bugu oluyo sulanı vs nefret sebebi
ama camlara yagmur kaydırıcı sıkıp silecek calısrmadan damlaların kayısını izlemek ayrı keyif veriyo bi gun onları izlerken kaza yapıcam![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Dediginiz sey cok mantıklı...Ama bu olayda biraz sürücünün tecrübeside rol oynuyor bana göre..
Örnegin: ben arabayla hafif bi su birikintisine girsem dahi istem dısı ayagım frene gidiyor alıskanlıktan.Böyle bi durumda arac cruise control'da ise zaten o su birikintisine girdiginde ki arabayı havaya kaldırcak büyüklükte bi su kütlesiyle insan refleks olarak olarak ayagı frene dokunacak,frene dokundugu andada cruise iptal olmus olcak...Yanlısmı düşünüyorum acaba.
Yani birazda sürücünün tecrübesinde,bilincinde bitiyor olay bana göre
tamam anlasıldı bu konudan tıcarı bı anlam cıkarıorum ben yagmur su kaydırıcı yakında stoklardaama once bn denıcem ıse yarıyorsa gozlugu olmayanlara mujde dicem
![]()
ıspartadan donuste sagnak bır yagmur vardı bunun maılı vardı bende aklımda kalmıs ama harbıden sılecekler zor yetısır durumda
takarsın raybanı gorus net
trafık ısıgında yan yana durmusum baska bır aracla ıcındekıler tıp tıp bakıyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)