Yeni konu açmamak adına bu konuyu tekrar canlandırıyorum kusura bakmayın.
Bugün ve ya yarın Opel bayiine gidip Astra Sedan Cosmo 1.6 Turbo ActiveSelect bakmayı düşünüyorum, ne diyorsunuz bu araçlar hakkında? Motor-Şanzıman durumları nasıl ve içeriden trim sesleri filan geliyor mu bu kasalarda? +Active Select nasıldır?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bence de yeni astralar hem donanım hem tasarım açısından gayet başarılı araçlar, J kasalar çok tuttu. yapacağınız yıllık km'ye göre ya dizel ya da benzin turbo modellerinden aklınıza yatanı tercih edin derim.
Naptın kardeş sen ne iki boyu?? 125lik civic aynada yok olur gider. 200'de iki boy falan, yok öyle bir dünya. 180beygir yazıyor orda 180 katır değil...
Not: 180lik astra kullanıcısıyım...
Astra kasa olarak hoştur ama motor seçenekleri çok kötü.Ne zaman 120+ hplerde 1.6 dizel motor koyarlar o zaman alınır bu araç.Çok yakıyorlar ve hantallar
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dün 2 tane bayiyiye gittim birisinde Cosmo Sedan 1.6Turbo'yu özel siparişle(62.000tl) getirdiklerini söylediler, diğerinde öyle bir motor seçeneği olduğundan bile haberleri yoktu![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
1.6 alınmaz artık bu devirde abi imkan varsa dizel başka araç bakın yada ille astra diyosanız 1.4 turbo olanını alın en azında yaktığının hakkını verir 1.6 ya göre
Dizel düşünmüyorum, 1.4Turbo'da ne olursa olsun bana göre 1.4 olduğunu hissettiriyor bir süre sonra o nedenle 1.6'lara baktım ama 2.el dışında sıfır bulamadım şuan için. Muhtemelen başka bir şey olabilir,hayırlısı inşallah..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hantaldır şehir içinde ama uzun yolda değildir ben 225 i rahat görüyorum 1.3 dizelimle , hızlanma süresi vasat diyebiliriz
çok yakma konusuna gelince istanbul b.evlerden , muğla bodruma yarım depo ile giden araba ne kadar çok yakabilir onu merak ettim. astra sahibimisiniz ?
Livestrong
Doğrudur zaten bayilerdede 1.6 diyince 115hp atmosferik olanı zannediyorlar önceBugün Opel Ataköy'e gittim oradan sipariş verilmesi durumunda 1.6Turbo en geç Ekim ortası gelir araba dendi ki muhtemelen Eylül'de gelecek araçlarda vardır diye ekledi satış elemanı hanım.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
2012 j sahibiyim hatta 2. J astram, parasını hakeden araç, kanser edecek kronik sorunu yok, motor seçenekleri en büyük sorun, şuan 1.6 115hp motorlu lpg lisini kullanıyorum, lpg de farkedilir bi performans kaybı yok, yakıt olarak çok iyi şehir içi ort. 22-23 krş yakıyor, 1.6 115hp i alanlar zaten pek performans beklentisi olmayanlardır, lpg ile de gerekli ekonomiyi yakalarlar..
1.4 T motorlar nasıl ? otomatik şanzıman düşünüyoruz. DSG ile kıyaslandığında nasıldır? salak saçma vites geçişleri varsa düz vites bakıcam çünkü.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
LPG markanız nedir acaba? bende brc takılı arabayı sanki arkadan biri tutuyor gibi(benzinde giderkene göre kıyasla) ve lpg servisi magnezyum motor bloğu olduğundan yüksek devirlerde vs. sıkıştırmaya göre benzinde yakar dedi ve yakıyordaDün İstanbul'dan Ankara'ya giderken ortalama 156km/s hızla gittim ve lpg ile 46krş a yakın yaktım.not:kaynaşlıdan sonra 4bin devirin altına inmedim ve genelde tam gaz gittim
Landirenzo birebir uyumlu, opel bayi kanalıyla takılan bir kit.. en ufak performans kaybı yaşanmıyor, yağlamalı sisteminde motora faydalarının olduğunu düşünüyorum, son zamlardan sonra güncel hesaplamam şehir içi 25krş, arkadaşımda 1.3 dizeli var ş.içi 28krş un altına düşüremiyor.. ilk çalıştırıp lpg ye geçene kadar benzin kullanımı hariç lpg de iken benzin kullanımı pek dikkatimi çekmedi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)