ben askerdeyken kimse r9u çalıştırmamış
evdeki herkes diğeri nası olsa çalıştırmıştır diye düşünmüş:DGeldiğimde tek marş çalıştı 2gün dolaştım 3.gün akü bitti.
Lastikler zaten pek iyi değildi önemsemedim onları , akü dışında bir sıkıntı olmadı
Printable View
ben askerdeyken kimse r9u çalıştırmamış
evdeki herkes diğeri nası olsa çalıştırmıştır diye düşünmüş:DGeldiğimde tek marş çalıştı 2gün dolaştım 3.gün akü bitti.
Lastikler zaten pek iyi değildi önemsemedim onları , akü dışında bir sıkıntı olmadı
herşey okeyde lastik olayı kafamı karıştırdı babam gider ayda bir marşa basar ama lastiklere nasıl çare bulabiliriz acaba
wd 40'ı nalburda,yapı marketlerde falan bulabilirsiniz..
Dediğim gibi lastikleriniz düzleşir içindeki teller yamulur falan arabyı takoza kaldırabilirseniz süper olur :)
devrem takoza kaldır çok endişeLiysen.. aküyü herhaLükarda boşaLır.. zaten kıştayız.. başka da bir sorun oLmaz sanırım..
gecen sene yazın bırakmıstım kıbrısta tatıl ıcın turkıyedeydım.3 ay hareket bile etmedi.üstü kapalıydı.akümüde subat ayında almıstım hazıranda arabayı bıraktım.
geldıgımde araba marş almadı vurdurduk gayet güzel çalıştı ardından 4-5 ay geçti.subat tayili için 1 ay bıraktım geldiğimde gayet saglıklı sekilde çalıştı laatiklerimdede hiçbisıkıntı olmadı 3 ay için bişey olmadıgını test ettik ama 5 ay için durum pek değişmez gibi.
en temizi çıkma 4 tane sac jant lastik al kabak maksat arabayı ayakta tutsun.orjinalleride koy kenara dursun
benim leon da baya bi yattı daha önce birde stilom vardı o da nerdeyse 1.5 sene hiç hareket etmeden ve çalışmadan yattı. Akü bitti lastikler yarıldı plastik aksamın nerdeyse hepsi sertleşti ve değişti takozlar falan onun dışında bir sorun olmamıştı. Leonda ise hala 2 hafta falan yatıyor yurtdışındayken bazen saçma hatalar veriyo sonra düzeliyor birde benim arabalar dışarda olduğundan leon da oksitlenme oldu bir kaç yerde.
faydali bir konu olmus takipteyim
leonların stepnesi dolma lastik ondan 3 tane daha bulsam aslında onların üstüne bırakabilrim:)
akü sıkıntı olabilir aracın jantları söküp takoz üzerinde muhafaza edebilirsin ozman bi sıkıntı olmaz ;)
ben askere gittim geldim tek sıkıntı farenin xenon kablosunu kemirmesi oldu :)
fabrikanın bahçesinde haşerat yemiş kabloyu :) tavsiyem içine bu fareleri kedileri uzaklaştıran ses çıkartan aletlerden koy
basın zehiri kaputun altına girmesin fareler :D
5 ayda hiç bir sıkıntı olmayacagını düşünüyorum ben ne lastık havası inecek nede aküde problem olacak :D
Takazo kaldırma vs. uğraşmak istemiyorsan marangozdan kalın 4 tane tahta parçası al onların üstüne çıkar arabayı.O zaman pek problem olmaz direk yer ile temas etmeyeceği için.
4 tane bitik lastik tak bence tenekelerin üstünde kutup başını sök cilanı falan at korumanı yağla arabayı kapalı garaj olsada üzerine bi branda ört hiç bişey olmaz..