bu konu iyi oldu, benimde askerlik nedeniyle arabam 5 ay kapalı garajda duracak...
lastiklerin durumu iyi degil, o yuzden pek önemsemiyorum onu. aku sorun olur heralde...
Printable View
bu konu iyi oldu, benimde askerlik nedeniyle arabam 5 ay kapalı garajda duracak...
lastiklerin durumu iyi degil, o yuzden pek önemsemiyorum onu. aku sorun olur heralde...
bence güvendiğin yakın bir arkadaşına aracını teslim et o senin yerine baksın otomobiline yokluğun süresince. en temizi bu. eğer doğru insanı bulamama gibi bi sıkıntın varsa ben kendime kefilim :D
5 ayda bısey olmaz bence arabaya.
bende askerdeyken 16 ay yattı arabam.işyerınde kapalı alanda bekledı.brandasını çektım ustune.cumartesı aksamları cıkardılar brandayı pazarları acık kaldı pazartesı gerı kapattılar.
ayda bır calıstırıp hareket ettırdıler.ne akusu bıttı ne lastıklerde sorun cıktı.
tek bı sorun cıktı o da ızıne geldıgımde klıma fanından gelen sesti.
onun sebebınıde askerden gelınce polen fılıtresını degıstırken çözdüm:D
http://img52.imageshack.us/img52/8848/grnt0467.jpg
sanırım fare :D :D
Ölüsüde bi ayrı çirkin :D
aracı alabiliyorsan takoza al lastiklerin yerle teması kesilsin, aküyü sök... tamamdır...
tabi aracını koyduğun yere herkez girip çıkıyorsa, kapalı garage değilse yapma.....
ahhh o fareler yaa 5 aydır uğraştırıyolar bizi:D:D
valla 5 aydır arabayı çalıştıramıyoruz 2 sene yatmış araba büyük ihtimal fare işi kabloları kemirmiş:D:D:D
kesinlikle araba yatcaksa zehir veya fareleri uzaklaştıran zehir gibi şeyler var onlardan konulmalı bence yoksa böle çekiyoruz:D:D
ben de geçen sene yatırdım 306yı aynı senin gibi...
akü bitti lastikleri önemsemedim...
geldim ertesi gün hiç çalıştırmadan kapalı garajımda yağ ve filtreleri değiştirdik akü bitmiş yenisini taktık maşallah tek marşta çalışmıştı yağlama olması için 10 dk rölentide çalıştırdık sonra devam...
ama birisi kullanıp çalıştırırsa daha iyi olur...
bide fare problemi çıktı :) bakıcaz artık onunda bi çaresine
cidden ya lastik tamam akü tamam da fare olmadı işte :D