rüyalar gercek oluyor!
güzel internaller, güzel kapak, günlük kullanimda 300hpler insallah masallah :hehe:
Printable View
rüyalar gercek oluyor!
güzel internaller, güzel kapak, günlük kullanimda 300hpler insallah masallah :hehe:
biz turbolardık :(
2 jz nin warisi stock kapakla 1000 hp garanti :D
Trye gelmeyecekse sevinmesek mi :D
Laguna lipin yanına sprey boya al mat siyah, farları ceydiyem yaparız sonra duityorself olarak konu açarız Samet abi ;););););););) :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
B16 ya gt28 ya da gt30 takıp 0,5 e ayarlı gönderseler aslında biz razıyız gerek yok yeni motora :D
hadı hayırlısı guzelmıs
ben demiştim bu crz başka bişey die :D
sc yede razıyız ..
herkesi bölcez ahu ahu ahu ahu ahu huhuhu :D:D
yeni model crx işte kanka :) adı bile benziyor :D
yanlız piyasada 1.6 175 180 bg bi sürü araba varken insignia falan gibi
honda 1.6 160 bg yaparsa turbolu az olur,onu gene bi 180 üstüne çıkarması lazım bence.
atmosferikken 160 alana adam turbo ile 160 alırsa az kaçar,gerçi emisyonlar her geçen gün zorlaşıyor ama bi yolunu bulurlar diye düşünüyorum :)
1.6 200 bg makinayı sadece type-r a saklamasınlar ya :D
esas type-r için 2.0 turbo yapsalar da cupraların pabucunu dama atsalar :D şöyle 260 270 bg falan :D
crz türkiyeye gelirse ve fiyatı saçmasapan olmazsa ilerde 1.6 turbosunu alırım :)
crz nın gelemesi mantık dışı distribütör nasıl iş yapıyor anlamadım :D
Honda da sonunda gerçei gördü :P Turbo rulz :D
çıktığı gibi turbolar büyüyecek stok internal 300+ hpler zorlanacak ilerde içine de girilecek crxz gelirse typer gibi bi baş belası olur eminim umarım görürüz
şu konunun linkini birisi "honda türkiye aş" ye atmalı bence :)
yeni honda yeni kavgalar.. hadı bakalım:D