Hayrola yavru kuş :)
Printable View
önden çeker se yaramaz
vtia turbo uygulayıp 0.6 barda falan 250 hpler alınıyosa.. bu aracında internaller saglamdır bence.. yani yapılacak yazılım egzoz intercooler vs. işlemleriyle 220lere kadar cıkacaktır gücü.. belki bi büyük turboyla 300ler bile görülebilir vag grubunda oldugu gibi.. bence gerekli ve başarılı bi atak ;)
crz almanyada satışa sunuldu. 2011 de gelir inşallah türkiyeye
14 sene önce 1600cc den 160hp almışlardı,14 sene sonra bile hala koşuyor o motorlar, o kadar teknolojik gelişmeden sonra hala 1600cc den 160hp almaları üstelik turbo besleme ile...
enteresan ne diyelim :)
en azından daha ucuza 200hplere ulaşır atmosferiklere g
oooo bu super olur ıste :D
kasaya laf yok tmm ama motor bence tatminkar deil opel insigna da 1.6 160 hp.:) hondadan söle 1.6 250 fab. çıkısı beklerdim şahsen
yeni typeR motoru 2.0-T olmalı bu gidişat böyle devam ederse..
:D
japonlar baya bı gerı kaldı :D bız turkler vtı lerı turbolayalı yıllar oldu :D:D
Aşık oldum ya :(
güzel olmus crz ama Audi ne ole ya:)
Bmw-psa daki motoru unutup pas geçtiğinizden adım gibi eminim yoksa "best engine of the year" ödüllerini kendi kategorisindede sürekli 1.6 thp motorunun aldığını unutmazdınız
Şahsi fikrime göre 1.4 TSi lardan daha başarılı bir motor..
1.6 156 hp euro5 ( 207 GT,RCZ,DS3,C5...vb)
1.6 175 hp (RC)
1.6 184 hp. (MCS)
1.6 200 hp (RCZ)
1.6 211 hp (Mini JCW)
ufak bi yanlışın var dostum, vtec motorlar 96 yılında çıkmadı piyasaya,90ların başında çıktı önce nsx ile ardından civic ve crx ile :)
160 hplik crxler japonyada siR adıyla satıldı,o zaman için type-r oydu :)
insignialar 160 bg olsa gene iyi erolum 180 bg :) vw 1.4 motordan alıyo 160 beygiri,hondanın biraz daha beygirli olması lazım bence de:D 250 bg de çok olur 1.6 için ama en az 200 bg sunmalı 1.6 type-r olmayan motorlarda.. type-r 1.6 olacaksa 225 üstü olmalı yada 2.0 motordan vag grubuna bi rakip olmalı turbo ile..
:hahaha::hahaha::hahaha:
tüm dünyada satarlar eğer böyle bi teknolojiyi kullanmaya başlarlarsa..