doush +1
Sunan kız cok yapmacık yaaa..Bıde bazı yerlerde elı ayagı bırbırıne karısmıs 3.bolum tekrarı ıcın konusıyım..
Dızımı buksem mı ay yok dr bukmıım acaba elımı burayamı koycaktıım aman neyse sunıım der gbı hareketlerı mevcut ve konusmayı beceremıyo agzını toplayamıyo gıbı dıyelım...
Bugranın yaptıgı amerıkan aracla olan ropartaj kısmı bıraz sacma/degısık olmus..Aracı zaten bılıyosun -bılıyorum dragtaydık oydu buydu vsvs..
Seyırcı bılmıyo kı ?
Daha duzgun guzel bı anlatımla 91919-010100 yılları arası draglardada boy gosterdı,kabaca yapılan ıslemler xxxyyy dense daha guzel olmazmıydı ?
Dragger Smile![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Hayırlı olsun..Bu arada ılla bayan sunucu olmak zorunda degıl Yunus Günçe(sadece benzetmedir.) gibi şenşakrak bir kişide sunabılır programı..
Düzeltme+ekleme;
Hayırlı olsun Buğra..Beklıyoruz. (Y).
- K -
________
Dr.Ecu
kızı işinden ettik iyimi
Neyse Daha iyi olması için doğru bildiğimizi söylemekten vazgeçmeyiz![]()
çekimler vs cok iyi ama o bayan sunucu gercekten kasıyordu beni değişim olması iyi olmuş birde araclar hakkında biraz daha bilgi verirseniz cok daha güzel olabilir![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Bugunku bolum tekrar heralde suanki. Ethem genimli bolum asiri kisa ve yarida bitiyo (eger tekrar bolum oldugu icin kesilmediyse) ethemli bolum o kdr kisa ama abuk subuk vosvogenleri yarim saattir izliyorum organizasyon turkiyede bile degilcamarolu kisimi cok sevdim arabanin satin alinma hikayesi falan cok eglenceliydi. Ama sanki o bolumde cok yarida kesildi.
Jenerik de biraz ezel-vari![]()
biraz önce izledim yuvarlakta döndüğü sahnede arada güzel olmuş gerçekten Allah yolunu açık etsin buğra çok başarılısın![]()
bu haftaki bolumu izledim hatta izlemeden kapattim..
Bayan sunucunun ayrilmasi yerinde bir karar olmus ancak yerine gelen kiside cok fazla sokak agzi ile konusuyor..Yanlamak, gazlamak vs... ki bu programi sadece bizlerin seyretmedigini varsayarsak cok itici geliyor...DJ bolumunu anlayamadim otomobil programi ile ne alaka ? Hadi oyle bir bolum yapildi o muzikler nedir oyle ?
Sonuc olarak reklamlarla birlikte ~1 saat suren boyle bir program icin pazar gunumun 1 saatini ayiramam..Benim icin ancak evde bos vaktimde nette vakit oldurmek icin seyredilebilecek bir program...
( olumlu olumsuz tum elestirilere acik oldugunuz icin yazdim umarim yanlis anlasilmaz,)
Aklıma bir fikir geldi şu yanlayan çekici eğlenceli gözüküyor bir bölümde onunla test yapılabilir o altındaki aletle(hava koşullarını taklit eden).
Dediğim gibi o bölüm biraz uzun tutulursa ve büyük hacimli dizelin seside duyulursa güzel olur
SInırları,şartları bilmiyorum ama roll over takılmış bir tane bulunursa güzel olur
Bu arada sunucu apaçileri harcadıUlaan
![]()
ArabaLarLa İlgili pek birşey göremedim bu bölümde özellikle motorlara ayrılmış galiba bu bölüm.. son dakikalarda drift görüntüleri var sadece arabalarla ilgili..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)