Video güncelleniyor arkadaşlar.Yeni ve daha kaliteli formatını koyuyorum şu an.2 saat içinde tekrar yayında olacak.
Eleştiriler için kızmak gibi bir durum söz konusu değilEleştiri duymak için yapıyoruz.Daha iyiye beraberce ulaşmak bizim hedefimiz.
Video güncelleniyor arkadaşlar.Yeni ve daha kaliteli formatını koyuyorum şu an.2 saat içinde tekrar yayında olacak.
Eleştiriler için kızmak gibi bir durum söz konusu değilEleştiri duymak için yapıyoruz.Daha iyiye beraberce ulaşmak bizim hedefimiz.
sunucu o kadar itici ki anlatamam. sırf onun yüzünden hevesim kaçtı. bide söyledikleri böle yeni ezberlemişte veya sağa sola bakıyo gibi. çok daha relax doğal sunacak biri lazım bence. bu işin kalitesini her zaman daha da ön plana çeker. şey gibi süper bi çekim olur ama hd ise bi başka izleriz. sunucu olayıda onun gibi. ama ellerinize sağlık. buğra k. filan süper gazozcu 3 lüyü 4e çıkarcaklarmış buğra k. ile. seninde emeğine sağlık buğra A....![]()
Sakin güç...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Güzel olmuş evet birazda motor sesi dinleseydik iyi olurdu.Örneğin kamera ferrariyi arka çaprazdan alırken ferrari boşta kesiciye vursa bu arada müzik olmasa sonrada haif dumanlı bir kalkış süper olur![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Of kadın sunucu çok kötü hakikaten acaip tutuk kelime kelime konuşuyor..
Kabasakal sen ne güzel Viperı anlatıyosun öyle bir an aklıma Küçüklere Masallar geldi sen iyi hikaye okursun ha uykum geldi
Buarada Ferrariyi kullanırken adama yalandan sorular sorup piste odaklanıp adamı hiç dinlemeden gazlamanı vites atmanıda es geçtim sanma hahahah
Güzel olmuş gittikçe dahada iyi olur inşallah ellerinize sağlık brolar inşallah milletin desteği ile daha iyi kanallara geçersiniz reytinglerinize zeval gelmesin![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Öncelikle hayırlı olsun siteden birisi tarfından yönetildiğini bilmeden izledim çokta hoş bir proğramdı.Bundan sonra daha heyecanlı izlerim herhaldeBence BAYAN sunucu gayet iyiydi(Y)
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bölümü ayrıca avi şekilde download linki olsa çok güzel olur aslındagüzel işler çıkacak gibi elinize sağlık ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)