Batıkent te yağdı ama anca arabaların üstü biraz tutmuş, o da eriyor. Karşıdaki tepeler bembeyaz. Toprak daha sıcak, tutması için biraz daha soğuk yapması gerekiyor :)
Printable View
Batıkent te yağdı ama anca arabaların üstü biraz tutmuş, o da eriyor. Karşıdaki tepeler bembeyaz. Toprak daha sıcak, tutması için biraz daha soğuk yapması gerekiyor :)
beyler yenibosnadan bildiriyorum.. hava çok soğuk!!11
Konyada tepelerde kar yağısı var hava 2-3 derece civarında. şehir merkezine daha kar yağmadı. Gelişmeler şimdilik bu kadar hoşçakalın:D
cayyolu tarafına baya yagdı bilegime kadar dolu yollar :)
Pazartesinden sonra yağmur gösteriyor.
Adana da bir *** yok dün gece 3 ten beri yağmur yağıyor 35 saattir durmadı.. hayvancıklar sırılsıklam olmuştur :(
yer esentepe burda ufa ufak yağıyor
SsS yer bakırköy üşüyoruz millettt SsS
Acıbademde yağdı sabah arabaların silecekelri falan epey birikti ama sora durdu..
Cekmekoy-alemdag taraflarindan bildiriyorum gayet guzel yagiyor- anlaisldi tamam
Herşey hazır, herkes harekete geçmek için haber bekliyor... İlk tutan yerden haber bekliyoruz..
Gecen sene ne eglenmistik yahu olimpiyat stadında :D
Ciddi kar varsa gelebiliriz ya :)
Kalmak mı ?? :hahaha::hahaha: Sen bi amortisörleri bulda bana sen o zaman gör kalmayı... :D bu arada ölçüleri aldım msnde göremedim seni..
Edit: dün arabanın üzerinden kumpasla hassas ölçü aldım :) ondan bahsediyorm, ön çap: 15cm arka çap: 10cm olabiliyo..
quattroyla mahsur kalmak zor olur heralde :D