Bahçeşehir temiz çok az karla karışık atıyor arada oda çok kısa sürüyor.
Printable View
Bahçeşehir temiz çok az karla karışık atıyor arada oda çok kısa sürüyor.
Ankara ve mevsimin ilk kar yağışı;
http://img.photobucket.com/albums/v2...o/IMG00137.jpg
Sabah sabah arabamın üstünü beyaz yumuşak soğuk bir madde kaplamış dokununca hoş bir his veriyor. bu nedir acaba? diyecek hale geldik. Benim zamanımda bir kar olurdu Ankarada, okullar yeri gelir 3 gün açılamazdı. Marangozlardan tahta bulucaz, alüminyum perde kornişlerinden kızaklar yapıcaz diye nasıl bir uğraş alırdı bizi. Ayrancı lisesi çetin emeç yok o zamanlar vadinin en tepesinden bir salıyorduk, deymeyin keyfimize. Eski Ankarayı özlüyorum, belkide çocukluğumu ?
küçükçekmece şuan gök gürleye gürleye kar yağıyor ama tutarmı bilmem
Başakşehirde 10 dakilka yoğun bi şekilde bastırdı, etraf bi beyazlaştı ama durdu :(
erenköy\kozyatağında ince ince kar yağıyor..
edit :vazgeçtim dolu dolu yagıyor :D
vay bee ne guzel sızın oralara kar yagıyor burayada yagmur
keske kar yagsa yokus assagı legene oturup kaysak :D
halkalı coştu:) baya yağıyor tipi şeklinde 15 dakikadır
Adapazarı serdivanda kar yağışı 9.30'dan beri sürüyor ama tutacak gibi değil...
Edit: fena tipi başladı kırantepe gibi yüksek yerler bembeyaz... :)
hadımköyde bembeyaz oldu ama yollar temiz ben markete gittim geldim 19 jantlar yaz lastikleri yan yan zevkli oldu :D
beylikdüzü rüzgar fırtına elektirik keserse yandık ..
Sirkeci Yeşilköy Arası Özellikle Cankurtarandan Bakırköye Kadar Fena Bir Su Birikintisi Oluşmuş Yolda O Yönü Kullanıcak Arkadşlar Dikkatli Olsun,45 Dk önce Sirkecide Bi Top Top Dolu Gibi Yağdı Hemen Durdu sonra Lapa KAr yağdı 5 dk sürdü :D
Az önce geldim dışarıdan, karla karışık yağmur bastırdı bi ara :) yer: kocaeli merkez
Yeşilköyde %75 Karla KArışık Yağmur Bastırmakta ufaktan :D
@Geçen Senede güzel KAr Topicimiz vardı an an dk dk bütün yurttan günce haber alıyoduk çok iyidi :D
denizli lapa lapa. çoktandır böyle kar yoktu .
edit: güncel yol durumunu öğrenebileceğim bi site varmı?
İzmirde bile yağdı dağlar beyaz beyaz:D
Karşıyaka merkezde kar suyu atıyor ara ara kar tanelerini görebiliyorum :) Dağlar beyaz beyaz bornovaya bir ara yagmıs durmus :)
kayışdağında hiç bir icraat yok sadece yağıyo alışkın değlilm tutması lazım tuhaf oldum