Cekmekoy-alemdag taraflarindan bildiriyorum gayet guzel yagiyor- anlaisldi tamam
Printable View
Cekmekoy-alemdag taraflarindan bildiriyorum gayet guzel yagiyor- anlaisldi tamam
Herşey hazır, herkes harekete geçmek için haber bekliyor... İlk tutan yerden haber bekliyoruz..
Gecen sene ne eglenmistik yahu olimpiyat stadında :D
Ciddi kar varsa gelebiliriz ya :)
Kalmak mı ?? :hahaha::hahaha: Sen bi amortisörleri bulda bana sen o zaman gör kalmayı... :D bu arada ölçüleri aldım msnde göremedim seni..
Edit: dün arabanın üzerinden kumpasla hassas ölçü aldım :) ondan bahsediyorm, ön çap: 15cm arka çap: 10cm olabiliyo..
quattroyla mahsur kalmak zor olur heralde :D
bu sene beylikdüzünü es geçicek galiba.yağıyo ama tutacak gibi deil.
Şu anda işim gereği Polonyadayım.
Çok ama çok soğukkkk...
ankarada tık yok tıkalı hissiz
Eeee son durum nedir ??? Yurt genelinde Eğlence iptal mi oldu :(:(
Ne alemde istanbul ankarada durdu kar :(
Başakşehirde herşey bitti...
e hani cumartesi etkili kar bekleniyodu? Bu kadar mı yani eridi bile bütün kar .
Sbah giderken bişeyler değiordu kafama dolumu karmı ayıkamadım. abarttıkları kadar yagmadı herzamanki gibi .
yol durumları nasıl acaba. denizliden istanbula geleceğim. yolda kalacaksam boşuna çıkmayayım :)
İzmirrr de çok soğuk hatta bi ara kar yağdı gerçi izmirin tepeleri bembeyaz :)
Valla beytepede başladı yine kar yollar açık ama gece buzlanma olucak dikkatli olalım arkadaşlar
8 dereceyi gördük :)
bakırköyden bildiriyorm hava ufakdan rahatlamıs yağan bişi yok ordan burdan gelen su damlaları var
Ankara/Yenimahalle'de başladı kar :)
az önce dışarıya çıktım karla karışık yağıyordu.yerler gaygan tabi :))
Sivas'da hava yumuşadı yagmur başladı gece yogun bir kar bekliyoruz :D
Konya Kampüs iyi yağıyo.Bu sene yağıcak güzel yağıcak galiba konyaya :)
Abimle babam Didim dönüşü balıkesire 30-40km kala yolda kalmışlar
yol kapalıymış
5-6saattir bekliyorlarmış
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/11/4813.jpg
ızmırden geldım sımdı bende akısarda bıle kar yagıyorsa balıkesıre 30km kala orda hep sıkıntı olur kapanmasına sasırmadım, susurluk tarafındada sıkıntı olur muhtemel..
Bizim komşuda susurlukta kalmış yol kenarındaki tesislere girmişler..
abimde balıkesirden izmire donucekti allahtan yola cıkmamıs cok fena :s
kar yagsada :D yanlasak
zaten o balıkserı yolunda bıyerde hıc benzınlık yok şaka gıbı kar fenaymış bende ıstanbula yola cıkıcaktım:):D
tüm haberlerde kar kış manzaralarını verdiler yollardaki.baya yağmış ankaraya izmire falan ama istanbulda o kadar olmadı sanırım
Istanbulda 10 gün kar yok gözüküyor hava tahminlerinde :(