kemer de iyi soğuk var şu an..ankara yı istanbul u düşünemiyorum![]()
kemer de iyi soğuk var şu an..ankara yı istanbul u düşünemiyorum![]()
o nasıl flaş öylegc8 de güzel duruyor karların altında.. yerinizde olsam düşmüştüm yola
![]()
Adana'da da işte kar çok fena yani anlatamam evden dışarı çıkamıyorum öyle böyle değil.. Ulan bir kere de yağsın göreyim.. En on doğduğum gün yağmış yaYağmur çok fena 2 gündür hiç durmadı ama..metrekareye 150 kg bekliyorlardı 200 olmuştur
![]()
Subaru o karda yatırılır mı yau..
Dün İstanbul'un karı ancak bu kadardı;
![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ben büyükçekmecedeyim hiç görmedim. burayı teğet geçti sanırım. kar bizi teğet geçti.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
gece fethiye ortacadan ankaraya geldim yol üstü hiç yağış yoktu. otobüscünün dediğine göre dün gece çok zor gelmişler zaten her yerde yan yatmış kamyonlar refuja düşmüş arabalar fln vardı hiç yoksa 15-20 tane devrilmiş kaza yapmış kamyon tır görmüşümdürki gece hiç düşünemiyorum oraları.. yağış yok ama dona çekmiş heryer buz otobüscülerde cin olmuş nere buz nere düzgün biliyor gazlıyor adamlargece bir ara 120 civarlarında geziyordu
en öndende bilet almıştım ekşin olur diye olmadı![]()
neyse birdahaki sefere ...
Heyecanla ilerk tarihte beklenen kar yağışlarını bekliyorumKendimi C.Tesi moda sokmuştum ben tam ya
Evin balkonu soğuk diye ufa bile aldım
![]()
Bursada kar atıştırmaya başladı tekrardan havada kapalı,fenada kuru soğuk var yağış artarsa yarın fena olur![]()
bende bakırkoydeyim ama bu kar buraya niye yağmıyor yahu burası istanbul değil mi
inceden yagmur atıstırıyo![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
istanbul kar bekleme : )
Evet ne güzel
Bütün sene 1 hafta kar yağsın diye bekliyorum kar beyefendide fake atıyor
Hava sıcaklıkları çift haneli değerlere çıktıysa hiç beklmeyelim
Acıbadem sağanak yağmur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)