ya herkes megane 3 falan demiş ama 35-38 lira aralığında sıfır olarak var mı bu tavsiye ettiğiniz araçlar???
Vw 1.6 Polo 90 Hp![]()
vw gen grubu tanıdığım araçlardan .... Bundan önce Golf 5 Scirocco Ve Audi Tt 'm Wardı... Poloda donanım olarak sıkıntı yok ... Climatronik war RNS 310 Full diyebileceğimiz paket Müşteri indirmiyle 39.000 liraya geliyor... 90Hp Bi yazlımla 110 Ciwarı olur diye düşünüyorum.. Kafamda şimdilik bu war... Megane' 3 hiç aklımda yoktu araşttırmaya başlıycam şimdi... pek alternatif yok sanırım![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
megane HB bak derim.. gidişi iyi dizel 110bg yakıtı az.. konforda kötü değil.. otomatik viteside var..
Bence bu paraya en iyi alınacak araç vw poludur. varsın ekstra özelliği olmasın bence sıkıntı yaratacak ekstra özellikler değil. kendi seçme nedenlerimi sıralamak gerekirse 1-kasa yeni çıktı uzun bir süre gider 2-vw kalitesidir iç mekan bi fiatla renaultla falan katiyen aynı olamaz megane 3 hb ve fluence a baktım bayide içi resmen adi plastik kol dayamasından kokpite. 3- Tdi motor sağlıklı kendini ispatlamış bir motordur. vites seçeneğinizi bilmiyorum ama bu 7 ileri dsg ler mekatronik parçasından dolayı sıkıntılıymış.. benim seçme nedenim bunlardır ancak servisi ve parça fiyatları biraz pahalı sanırım onun dışında her yönden çok güzel bir araç bu fiyata
otomatik düşünmüyorum... Polo 5 ileri ve 1.6 1.2 bide 1.4 seçeneği war. Aralarında en az yakan 1.2 motor tr de en az yakan diyebilirim... 1.6 da ortalam 4 litre ciwarı yakıyor.. benim kulanımımda 6 yaksa bile bana ekonomi sayılabilir...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)