User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
55 sonuçtan 39 ile 55 arası

Konu: Mondeo Avensis yakıt tüketimi hakkında?

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford ların motor ömründen biraz bahsedermisiniz ben de zamanında focus istiyordum ama 100 bin km yi geçmişse uzak dur diyordu herkez.. merak ettim şimdi

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 arkımda st var 2.0 bırı 120 bırı 150 bınde 150 bınde olandan motorla alakalı sorun duymadım da 120 bınde olanda hıc bır sorun yok sessız sessız takılıoruz

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket çıkmalarında bile sorun denen şeyler sizi serviste 2 saatten fazla tutmayacak şeyler..
    Bence oldukça dayanıklı..

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    '07 Model 1.6 Comfort Avensis sahibiyiz konuyu gorunce dayanamayıp yazayım dedim,
    şehir içinde km başı 0,35 kuruşdan aşağı düştüğünü bilmiyoruz üstüne cıktığı bile oluyor.. kasa gercekten ağır kalıyor. Ama yazın bi okadarda boşa atışlar ve trafik olmaması nedeniyle 0,28 kuruşlara gittiğimizide biliyorum.
    Bana kalırsa hala Toyota, hala Avensis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses sistemi nasl avensiste teypte anfi ckisi varmidir bilgin varmi toyota saglam araba diyolar mekanik icin varmi kronik sorunlari parcasida pahali oluyor sanirim?

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ses sistemi nasl avensiste teypte anfi ckisi varmidir bilgin varmi toyota saglam araba diyolar mekanik icin varmi kronik sorunlari parcasida pahali oluyor sanirim?
    8 kolon var ses sistemi hakkında tek bilgim bu amfi konusunu bilmiyorum
    Sağlamlık konusunda sağlam derim.. Motor olarak sağlam dış aksam o kadar değil tamponlar plastk sonucta
    Kronk olarak siz galiba 2003-2005 bakıyosunuz o seride farlarda kronik sorun var aydınlatmıyo temizlenmesi gerekiyo google a yazsanız bile cıkıyor. motor da kronik sorun hiç duymadım görmedim. 98 senesinden beri avensis kullanıyoruz.
    Devamlı servis bakımlı kullanıyoruz parçalar pahalı bi yana, işçilik cok alıyorlar. 30 bin bakımına yazın girdi 700 milyondu(balatalar,klima içinde).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnde baktm parcalari ford ve renoya gore iki kati pahali bugn pazarda baktimda kafama gore temiz bulamadm ama piyasasi nete gore daha dusukmus tabi parca konusu dsundurdu ford yada laguna II dusunmek faha mantikli gelecek sanirm bitane lancer buldm 2004 34 bnde idarelik onu alablirm snra yne temiz laguna mondeo ararim

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim era da "zengin" donanım olduğundan 2 hoparlöre sahip (H) Sana era alalım bro :P
    Instagram: mutusgarage

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avensis 2007 2.0 kullandım uzun sure kronık elektrık sorunu var aku bıtırıo rolantı sapıtıo

otm vıtesi ığrenc 4 ılerı

yakıt fenalarda 12 altına ınmedı sehır ıcı

donanım guzel ama dolu olanını alacaksan boş olanlar rezalet

suspansıyon hafıf sert

motor sessız

ama yenı avensıs ler guzel baya

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla kardeşim bnde 2.0 benzinli mondeo vardı..üzerinde18'' jant var yakıt durumu biraz fazla olmasına rağmen geyet keyifli bi araba öneririm yani avensistense mondeo daha mantklı ama lpg taktırmayı düşünüyosan kaliteli bi lpg takmanı öneririm sana yoksa sürekli sorun çıkarıyo diye biliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg aracta olsunda bn surekli lpgde kullanip motora zarar vemek istemem zaten hafta sonlari kullaniorz lpg kar etmz bizim icin
    Yorumlariniz icin yardimlariniz icin tesekkur ederm arkadaslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam Avensis alırdım.
    Bahsi geçen mondeolarda 145 hp duratec motor var. O motorların parçaları ciddi pahalı. Ve kapak ile alakalı süpap,yay, guide falan filan gibi parçaların sıfırını alamıyorsunuz. Otosan sadece kapak getiriyor o da kol böreği gibi para. Dolayısı ile 150-200 bine gelmiş arabanın kullanım maliyeti pekte ucuz olmaz.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

CAGDAS
    Misafir
    benim 2001 D4 avensis uzun yolda 7-8 litre yakıyor şehir içide 10 litre uzun yolda 140-150 km hızla giderken tam 8 litre yakıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 100 bin civari ariyoruz kendimizde senede 10 bn yapcagmiz icn ama tabi temiz kullanilmisi bulmak lazm laguna daha cok aklima yatmaya basladi surekli fikir degisior kufur edicem

FTC-TS
    Misafir
    Avensis ile şehir içi otomatikse eğer (ki executive bakarsanız hepsi oto, sadece 1.6 görünümlü elegantlarda manuel seçeneği var) 11 lt altına düşüremezsiniz ki 42kr falan demek bugünün benzin fiyatıyla. Ayrıca LPG takılamıyor evet 2.0 D4 motora , otomatik vitesi de bildiğimiz klasik karadüzen 4 ileri otomatiktir, konforludur fakat motorun karakterini kısıtlar.

Ek olarak 1.6 sı abartılacak kadar hantal değildir, Astra G-H lardan iyi performansı var denebilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Alıntı xburakx21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avensisin 1.6sı çok da hantal değil. Ama 2.0 motorun yakıtını çok küçümsemeyin. Tüp takmayacaksanız uzak durmak lazım.

Alıntı FTC-TS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avensis ile şehir içi otomatikse eğer (ki executive bakarsanız hepsi oto, sadece 1.6 görünümlü elegantlarda manuel seçeneği var) 11 lt altına düşüremezsiniz ki 42kr falan demek bugünün benzin fiyatıyla. Ayrıca LPG takılamıyor evet 2.0 D4 motora , otomatik vitesi de bildiğimiz klasik karadüzen 4 ileri otomatiktir, konforludur fakat motorun karakterini kısıtlar.

Ek olarak 1.6 sı abartılacak kadar hantal değildir, Astra G-H lardan iyi performansı var denebilir..
    yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.hıc aklımızda olmayan bı dızel arac alındı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mondeo ıyıdır ılk tercıhım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)