stc ile bi arkadaşım çalışma yapmıştı bugunun cogu arabasından izler taşıyor aslında geçmişte bir tasarım olmasına karşin ..ama güzel olmuş eskisini andıran fakat modernize edilmiş.
stc ile bi arkadaşım çalışma yapmıştı bugunun cogu arabasından izler taşıyor aslında geçmişte bir tasarım olmasına karşin ..ama güzel olmuş eskisini andıran fakat modernize edilmiş.
tasarım cok ıyı umarım kullanılan malzemelerde motoruda cok ıyı olurda ragbet gorur
mehmet taşanyürek 348 in vede f40 ında tasarımında yer almıştır..web sayfasından bakabilirsiniz..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Gercekten harika olmus
MK1 efsane zaten.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
mükemmel
ağaoğlu bu işe el atsa keşke..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Oldukça güzel bir tasarım.İlk çıkan modelini oldukça andırıyor.Ne eksik ne de fazla..Ama Koç'un bundan haberi var mıdır acaba?Hoş;varsa bile üreteceklerini de pek sanmıyorum ama..
Koç grubunun haberi olsa bile umurunda olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.
Tasarım şahane olmuş, bayıldım, ama üretilmeyecek olduğunu bilmek çok acı.
koç hazır satın aldığı gemi projelerini bile düzgün yapamıyor, koç sabancı vs, ticaretten anlar. kendileri birşey geliştirip üretemezler. böyle projelerede yazık olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)