benımde acıl camda rezıstans fıslerının oldugu yerı cama lehım yaptırmam gerek
benımde acıl camda rezıstans fıslerının oldugu yerı cama lehım yaptırmam gerek
Resistans tamiri için bi kit gibi bişey getirttim fırçası var sıvısı var birde tam hizayı tutturmak ve ince çizebilmek için bi kalıp gbi bişi var henüz kullanmadım fırsat olmadı...
bnm d en yukarıdaki ve 7. 8. 9. lar çalışmıo inşallah olucak tamda ortaya gelio çalışmayan kısım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ModaCar'ın Electrofix Rezistans,İletken Tamir Edici Setini kullanan oldu mu acaba. Yorum yaparsa sevinirim.
16 JDM 55
Password:JDM
reklam gibi olmasın ama çalıştığım şirkette Gümüş İletken Boya satıyoruz bizilgilenenler pm atabilir.site linkini de vereyim tam olsun dimi?
kopuk rezistanslardaki iletkenliği sağlıyor.Elektronik devreler için kullanılıyor olsa da genellikle cam tamiri yapan yerlere satış yapıyoruz.
- Sarf Malzemeleri - Electrolube - Endüstriyel Bakım Kimyasalları - SCP Gümüş İletken Boya
Nasıl temin ederiz soguk günlerde iletmez ise ve o köşe ısınınca cam patlayabilir filan diye duymuştum birde tel bırakırsan..
hahah kanka etkılese ne olcak arasıra araba ıcınde ısımız oluyor ufakta olsa ıdare edıyoruz sonrasında kı bugu acılmıyor sabunlu suylamı gezcem
Şaka bir yana bu spreyleride deniyorum işe yarıyor 30dk ama sonra yıne sıkıntı calısmayan tek aksam o var arabada fena kafam atıyor yenı cam alıcam ak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)