çok sewiyorum 200sx leri.. hem güzellikte we prestijde s2000lerle yarışır, hemde fiyatları uygun..
insanı düşündürüyo alsam mı diye valla.. nese 200sx bakıyım ben biraz ilanlardan..
böyle bişey buldum mesela
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3122278
Oha ahmet sticker olayını abartmış sanki biraz.
Link deki satılık sx in durum çok kötü.Biliyorum o aracı yakınen.
Ya ben bu şekilde başkalarının arabaları hakkında konuşmayı sevmiyorum aslında.Sonra beni msn den buluyorlar bi şekilde.
Abi motor 3-4 defa yapılmış , bilmeyen kişiler tarafından.Elektrik tesisatı uydurma.İç mekan bitik.Sol arka kelebek cam kırılmış,pleksi kesmişler.Ama düz şanzıman.Kaza durumu nedir bilmiyorum ama şaseye baktırmaya bile değmez.Çünkü duruşu bile kötü . Budur .
ne alakası var mustafa ben 2. bi sx için bunu aradım konuşmak için fakat sahibi telini açmıyo... ztn bunlar ortaya çıkmıcakmı...? rahat ol o yüzden.. bu arada aracın sahibiyle konuştum neyi varsa söylüyor...
abi o adamı arayan kaç kişi vardır inanamazsınhaftada en az 5 kişi bana soruyor bu arabayı.fiyat uygun diye deli gibi arıyorlardır
eheheh
gene de başkasının arabasına kötü demek hoş değil aslında.
ahmetın stıckerlerı bızat yakından gorme sansım oldu bence cok ıyı arabyı butunlemıs sankı ben beyendm ahmette beyenmıs (:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)