Hic araya tanidik filan sokmayin nissana yazarsiniz ope ope verirler araya tanidik sokarsaniz o insana sonra mahcup olursunuz sonra
Hic araya tanidik filan sokmayin nissana yazarsiniz ope ope verirler araya tanidik sokarsaniz o insana sonra mahcup olursunuz sonra
nıssand yazdım aramalarını beklıyorum ...umarım verırler cok sevınırm vallah o derece yakınlık varsa gıdelm alalım ya bundan az kazansınlar![]()
elinde olsa zam filan dinlemez satar. Ama şöyle bi sorun var Juke ilk piyasaya verildiğinde nissan genel müdürü juke için " satmak istediğimiz kadarını getiricez" demişti yane gerçekten yoktur. Çünkü fazla sayıda gelmiyordur.
Dizele otomatik getirsinler tam alınabilir bi araç olur manuel dizel eziyet oluyor.
şöyle olamazmı sonuct arac yeterınce gelmıo soledıne gore ehh talep patlamıs durumda satıcı nede olsa satılcak 10 gun sonra satılsn 500 fazla kazansm yeter dıemezmı ?cuma gunu tekrar gıtcem garajına bakalım gercekten satıldısa bosalmıs olur zaten
Selamlar ,
Nissan KAVUKLAR
0533 448 82 14
bende juke elimde suanda teslimat yapabilirim
En rahat ulasabilecegi yer varken en zoruna gitmis![]()
bence de mail atın nissan merkeze çözerler gibime geliyor
biz 2005te focus 2ler ilk çıktıgı zaman almıştık ingiltere üretim olanlardan tavanında delık varmış kış gelınce akıtmaya başladı araba
götürdük burdaki servislere abi tavanı komple yaparız ederız bozarız gibisinden halletmeye çalıştılar
bizde dedik alalı 1 ay olmuş tavan boyancak şusu busu derken istemedik 1 aylık arabaya işlem yapılmasını değiştirin dedik 1 aylık arabada delik mi olur diyerekten
yapamayız dediler anca tamir olur falan dediler
bizde direk ford ingiltereye mail attık 1 ay sonra çekiciyle kapıya sıfır focus geldi bizimkini aldılar götürdüler
Bayi elindeki arabayi zam gelcek diye tutmaz , ama istiyorsada satmayada bilir o kendi bilcegi isdeli degilse tabiki .
Sikinti rengi ve donanimina gore arac bulabilmek .
Orasi kolayy Folyo bizim isimiz
ben haber verdim aricaklar birazdan sizi
Willkommen bei Facebook
Buradan bakabilirsin bize
dizellere otomatik gelicek mi? arabayı çok begendim eşime almak istiyorum ama free lander'da otomatiği çok sevdi manuel istemez heralde. birde test aracı var mı?
tabide 1-2 arac ıcın bu gecerlı olur sanırsam 7-8 aracın hepsı halen orda duruo olursa bı sorun vardır dımı neys bakalım bulduk sanırsam haber beklıyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)