megan fox yok, ben gitmemtv verince seyrederim belki
![]()
megan fox yok, ben gitmemtv verince seyrederim belki
![]()
süper bi yaz bizi bekliyor, hızlı ve öfkeli 5 te haziranda sanırım
[SIGPIC]http://img843.imageshack.us/img843/8036/img0727son.jpg[/SIGPIC]
Autobot'ların sayısını merak ediyorum ne kadar çoğaldılar ve küp eridi bitti ne diye gelip duruyorlar,
Transformers: Dark of the Moon | Official Movie Site & Trailer | July 2011
Ve şu dk. itibari ile dönüşüm sesini indireceğim telefon melodisi olarak kullanmaya başlayacağım.
tam olarak ne zaman geliyor ?
maya takvimi yazdın ya bakayım dedim maya takvimine. şöyle bir yazı buldum
"Yeni bir enerjinin doğacağı kesin ancak neler getireceği tam olarak bilinmiyor ancak insanlık için kaos ve kargaşanın maksimum düzeye ulaşacağı,milletler,ırklar ve toplumlar arası çatışmaların artacağı söyleniyor.11 Şubat 2011 de başlayacak ve 260 gün sürecek bu evrede aslında bu kaos ve çatışma ortamının olumlu geçeceği ve sonucunda haklı ile haksızın ayırt edilerek,maya takviminin son günü olan 28 ekim 2011 ile birlikte arınmış,uyanmış ve bilinçlenmiş,kendi kendine yetebilen insanların oluşturduğu yepyeni bir döneme girileceği belirtiliyor."
11 şubat 2011 in ilginci bu tarih palindom tarih yani tersten de okuyunca aynı tarih çıkıyor11.02.2011-1102.20.11
"Tesadüf mü bilinmez ama 21 Aralık 2012 gibi 28 Ekim 2011 ‘ de cuma gününe denk geliyor.Ancak Maya takvimi dünyanın fiziksel olarak yok oluşundan hiç bahsetmiyor.Mayalara göre, tüm insanlığı kapsayacak birlik beraberlik,uyanış,aydınlanma ve yüksek bilinç evresinden bahsediliyor. Yaşadığımız dakikanın ve o an orada olup bitenlerin değerli olduğu, geçmiş ve gelecek kaygısının yaşanmadığı,paraya, mala mülke değer biçilmediği,herkesin çevresiyle,doğayla,evrenle bir bütün halinde yaşayacağı bir dönem öngörülüyor.
Anlatılanlar daha önce yaşamadığımız tecrübe etmediğimiz bir boyut sanki.İnsan okurken, incelerken ah çekmeden edemiyor.Kim istemez ki böyle bir dünyada yaşamayı.Kimbilir belki söylenenler çıkarda bu soyut dünyanın somutluklarından kendimiz soyutlayabiliriz"
Failure is not an option.
bunlar bu konunun iyimser notları
maya takviminde bahsedildiği gibi 5. zamanın sonundan kastın bu uyanışın başlaması olmakla beraber kutupların yer değiştirmesi konusu ve marduk (nibiru) olaylarından bir tanesi bile gerçekleşirse hepimiz el cezire olacağızbu zamana kadar dünyanın en az 4 kez kutuplarının değiştiği biliniyor. kutup kaymasının sonuçlarından bir tanesi de güneşin batıdan doğması. buna dair en az 4-5 tane belgeseli son 2-3 ayda izledim. adamlar bunun çok normal birşey olduğundan bahsediyorlar. hiçbiri güneş batıdan doğunca mart karının ilgili yerlere yağacağından haberdar değil yada bilmiyormuş gibi yapıyorlar
daha önce de (5-6 yıl) uzayın sürekli genişlediğinden bahsediyorlar ve bunun da çok doğal birşey olduğunu ifade ediyorlardı. genişlemeyi durdururlarsa da kıyametin kopmasına engel olacaklarını söylüyorlardı. ondan vazgeçtiler artık popüler olan yaşayacak başka gezegenler bulmak. arkadaşlar kıyametin kopacağından eminler ama burdan giderlerse yırtacaklarını düşünüyorlar
![]()
![]()
abilerim beni korkutuyorsunuz?
trailerde optimus baba fena koydu ama.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
cCc Optimus Reis cCc yardırıyor gene ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)