Adam isyan bayrağını çekmiş. Dağılalım beyler.
Adam isyan bayrağını çekmiş. Dağılalım beyler.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
sen istersen başbakan ol en büyük mafya ol bu sitede ,böyle genelleme yaparak lanet okuyamazsın.arabanın geçmişi bu durumu bu,burada birileri soru soruyorsa bilende cevaplamak zorunda..Adı üstünde bilgi platformu ,sen baktırmadan güvenerek hatasız kusursuz aldın diye diğerleridemi alacak. ben bi malı satarken herşeyini söylüyorum iş görmezse çöpe atıyorum kimseden birşey gizlemiyorum.
Senin arabanda sağ tarafı boyalı ,hararet yapmış,motoruda baştan yapılmış.Senin bunları bilmemen bizden yardım isteyenlere bildiklerimizi söylemememiz anlamına gelmez.Heryerde herzaman hakikati söylerim ben, Allahtan başkada kimsedende korkmam
Dr.ECU
haksız yere okunan lanet döner sahibini bulur illet
hahah isyan etmiş adam
arkadaşım bence sakin ol, insanlar senden önce olan şeyleri yazmışlar, yazdığına göre 29 yaşındasın 15 yıldır arabalarında böyle bir şey yaşamamışsın.
14 yaşındaki arabalarını bilmiyorum ama bu araban için senden önce olanlar konusunda bu kadar hırs yapma bence...
bursadaki arabanın demek ki km si düşürülmüş öylemi vay bee
piyasada temiz typer varmı boyasız kazasız motorunda daha önce işlem görmemiş falan fıstık cıncık bir araç?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Değerli Panpalarım;
Arkadaşın kendisini rolantiye alabilmesi için 7 gün kafa izni verilmiştir. Konuya dapa gaz devam.
-spoiler-
Techturkey'e lanet etmiş adam aushduashduasd hepinize lanet olsun panpalar çok ayıp ediyosunuz:P
Typer ın her konusu kavga sanırım Amerika bilerek yolladı Türkiye ye bunları kendileri 160lık Si lara biniyolar
Kardeşi kardeşe düşman ettiler.
Typer rollink öncesi iki arkadaş kardeş
rollink sonrası asarım keserim gömerim oluyor malesef![]()
bu başlığa ithafen eskilerin çok çok iyi tanıdığı büyük BMW cimiz EKERAY 'ın buyuk sozunu sizlere ithaf etmek istiyorum saygıdeğer arkadaşlarım..
"BU SENE MODA E30,,
TYPE-R DA KORUZ" D
Saygılar
Rıdvan.
Eray' cım seni burdan birkez daha selamlıyorum![]()
![]()
arkadaşlar sizi anlamakda güçlük çekiyorum eski kasa bu artık modası geçiyor bu araçlara 40 felan büyük rakamlar hele bazı arkadaşlar var bu araçları son 1 senedir fiyatını tavan yaptı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)