25 Milyarı Al Gel Ben Sana 1 Saat İçinde İstemediğin Kadar Bulum Focus'tan Çok Ne Var Peynir Ekmek Gibi
Printable View
Ya bende ya ES yada focus bakıyorum.Yok öyle 25 26 ya dizel 60 70 binde alınacak arabadan uzak şeyler söylüyosunuz en aşağı 30 lazım o kadar da ettiğini düşünmem
1 - satılık ikinci el 2006 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 25.000 TL'ye
2 - satılık ikinci el 2005 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 25.000 TL'ye
3 - satılık ikinci el 2006 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 25.000 TL'ye
4 - satılık ikinci el 2007 model Ford Focus 1.6 TDCi Trend 25.000 TL'ye
5 - satılık ikinci el 2006 model Ford Focus 1.6 TDCi Ghia 25.500 TL'ye
Yetermi Yoksa Daha Getirimmi Hepside Ghia ;)
dur sabret sabırsız genç kardeşim hepsini tek tek inceleyeceğim sen merak etme.. ;)
Adam anlatamıyo galiba 150binin üstünde arabalara neden 25 26 lira vericeksin az km diyo bende 196binde arabaya sahibi olarak temizinden 4-5 lira az para isterim :)
1- 3 parça boyalı, 100k km ye dayanmış (düşürüleni saymıyorum)
2- boya darbe yok demiş ama anasını ağlatımış 200bin km yol yapmış..
3- 3 parça boyalı, 125bin km de ve HB.. HB ler para etmez sedana göre ;)
4- bu boyasız demiş ama 125bin km de.. eh tam değil ama belki alınır..
5- sağ sol çamurlukları değişmiş.. 123bin km de..
işte gördüğün gibi genç kardeşim benim istediğim özelliklerde 1 tane bile fokus bulamadın.. hani bir laf vardır "ben sana vali olamazsın demedim, adam olamazsın dedim" diye..
yani ben sana fokus bulamazsın demedim, benim bahsettiğim özelliklerde fokus bulamazsın dedim..
neydi benim bahsettiğim fokus özellikleri: boyasız hatasız ve 50.000 km den aşağı olacaktı..
anlamışsındır artık bu yaşlı abini ;) :D
LS almak istemiyorum ya. Temiz 45.000'de vardı 2006. Bu sabah gitmiş..
Primera'ya sardım ya.
focus sedan hatcback e gore dahamı pahalı :D :D
tam tersi olmasın?
evet daha pahalı.. senin görevin benim açıklarımı yakalamaktı sanırım ama bu sefer baltayı taşa vurdun.. gir bak resmi ford sayfasına, sahibinden ilanlarına... ;)
Ford Fiyatlar
hala ısrar ediyorsun.. resmi fiyatlarına bak işte ;) şirket spek olmayan aileden çıkmış bir tane sedan bir tane HB fiyatlarına bak.. kim daha pahalı, hangisi ucuz gör arkadaşım..
bu arada benim postlarımı takip etmeyin.. :D :D
dün birisi öyle diyordu her postumu takip ediyormuş sağa sola sataşıp konuları kirletiyormuşum..
bana harcayacağınız zamanı işinize gücünüze harcayın :D :D
Öyle Birşey Arıyorsan Sıfır Alıcaksın Sen Abicim. ;) Abi Antepe Gel Ben Sana Ne Arabalar Bulurum Ne Fiyatlara Öyle Arabalar Düşüyorki İçinn Cızz Eder. Her Güzelin Bir Kusuru Olur. Olmuyanıda Zaten Belli Ne Fiyatlar İstiyolar Ama Beklersen Öyle Arabalar Düşüyorki. ( Ayrıca Yaş 37'miş Benim Gibi 10Tane Genç Çıkartırsın Eskilerden Kimler Kaldı :) )