ben aramıyorum.. konuyu açan arkadaşa arıyoruz.. ben arasam en temizini bulur alırım ;) 1 kez kazıklandım bir daha kazıklanmam artık :)
Printable View
ben aramıyorum.. konuyu açan arkadaşa arıyoruz.. ben arasam en temizini bulur alırım ;) 1 kez kazıklandım bir daha kazıklanmam artık :)
Vtec2 den başka araca bakmazdım ;)
2005 model, Beyaz Civic LS, düşünürsen ben satıyorum.
ikinci p12 primeramızı kullanıyoruz ilki 2007 model 1.6 teknaydı şimdiki 2003 2.0 tekna cvt.şuan telefondan yazdığımdan bakamıyorum ama bulabilirseni 2005 öncesi 2.0 almanızı tavsiye ederim.makyajdan sonra kalitede düşüş var.ön direklerdeki kumaşlar kalkıyor direksiyondaki tuşların boyaları kalkıyor cam açma kapamalar soyuluyor vs...ayrıca makyajdan sonra donanımıda düşürdüler bizim aracımızda elektrikli, ısıtmalı derikoltuk, akıllı hız sabitleme (öndekinin hızına göre fren yapıyor), yolcu koltuğu altında subwoofer, 17' jant, esp varken makyajlıda bunlar yok.
Primera - VTEC arasında gidiyorum hala. Primera ile anlaşmak üzereyken aracın eksikleri olduğunu söyledi, ilan askıya alındı. Herneyse asıl konumuza dönecek olursak 2004-05 Civic'de LS ve ES arasında sadece jant, kampana ve sunroof farkı mı var? Biri açıklayabilir mi tüm farkları ?
2004 Civic LS
jant, arka frenler kampana, sunroof yok, kol dayama yok, klima manuel, aynalarda ısıtma yok..
2005-2006 LS
jant, arka frenler kampana, sunroof yok, kol dayama var, klima otomatik, aynalarda ısıtma yok..
2005-2006 ithal LS
jant, arka frenler kampana, sunroof yok, kol dayama (bilmiyorum), klima otomatik, aynalarda ısıtma var ama marşpiyel yok..
ES lerde ise hepsi mevcut...
Soner abi çok yakın bir abimde 2004 yahut 2005 ES olması lazım. Otomatik kliması yok ama:D
ben satıyım 24 tl cıvıc 2006 es :p ama otomatık :D
Otomatiğe param yok hocaaam:p=)
LS alsak güzel bi jant atsak nolurki sanki. O eşşek yükü jantı çekmek zorunda mı güzelim aracımız.
2006 LS hatasız boyasız 25 e alırsın.. üzerine bir de 15" çakma spoon jant şugar olur.. ;)
http://d.imagehost.org/0907/Foto-0021.jpg
http://b.imagehost.org/0335/Foto-0019.jpg
la ne hıyarmışım ben ya.. şu güzelim araba satılır mıydı hiç? :( :(
2006 focus trend var çelik jantlı modeli beyaz.
95000 kmde sedan ghia görünümlü.
netde ilanı yok abimin aracı şahsuvar bakımlı
civic sport aynı motora sahip , şekil itibariyle daha tatlı bi araç :)
vectra 1.8 , vectra 1.9 CDTİ, astra 1.6 veya Vtec2
es lerde olan orjınal jantlarla tatlı bır basıklık hayalım :) baska bır cıvıcım daha olsa ole yapardım valla dusunmeyıp :)
2006 model 92 bin km de servis bakımlı 80k km de butun bakımları yetkili serviste yapılmıs (triger vs) hatcback focus tdci var istersen.arac mavi renk sol on camurluk serviste degismis kaskodan dolayı oyle iç kısımlarda falan oynama boya yok.artı sol arka camurlukla sag arka kapıdada surtmelerden dolayı yuzeysel boya var arac gayet temiz fiyat olarak son 25000 tl dusunuyoruz ilgini cekerse pm atarsın..
VTEC istiyorummm:) 25.000 çok geliyor LS'ye ya. ES olsa neyse dicemde bilmiyorum:)
Yok mu 21-22 civarı 100K'nın altında bi LS:)