Bayan Voleybol takımımız Set vermeden dünya şampiyonu oldu....
Haberin devamı....
Dnyann en by Fenerbahe Acbadem - Hrriyet Amatr Sporlar
Bayan Voleybol takımımız Set vermeden dünya şampiyonu oldu....
Haberin devamı....
Dnyann en by Fenerbahe Acbadem - Hrriyet Amatr Sporlar
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Helal olsun hepsine..Artık halter,güreş dışındaki dallarda başarı kazanmak gerçekten sevindirici oluyor![]()
SARI meleklerimiz bir harika..
tebrikler hepsine..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
evet bencede kiloları kadar cumhuriyet altınlarına falan boğulmalılar
yaw nedir şimdi bu mesaj bende fenerbahçeliyim ve bende sevindim tabiki ne yapayım gidip havaalanında karşılayıp çiçekler mi atayım
ben sporculara ( futbol,basket vs vs ne olursa ) bir başarı kazandıklarında ödül verilmesine karşıyım herkes sonuçta işini yapıyor o işi yapmak için para alıyorlar ve işlerini ne kadar iyi yaparlarsada kazançları artıyor.o yüzden artı primler falan bana saçma ve haksızlık geliyor.
Kardeşim bu ülkede başarılı olmak garip bi durum olfugu için böyle oluyor.. Başarının ne oldugunu bilmedigimiz için birisi bişe yapınca tüm duygularımız gibi aşırı şekilde belli ediyoruz. Dedigine katılıyorum...
Futbol dışındaki sporlara gereken ilgi alaka görmedigi için gayet normal; işte ortada Kenan sofuoglu, bilardo da Semih Saygıner. Rallide Volkan Işık...
Tango-1 never dies.
fenerbahçeden nefret ederim ama bu yurt dışı arenada olunca ÜLKEMİZİN TANITIMI açısından büyük başarıdır...
Sarı meleklere teşekkürler....
Futbolda Avrupa Liginde Sıfır çekmiş kulüp olsada bayan voleybol takımının başarısını örnek alsınlar....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Türkiye kupası ne işe yarar, takımın sana dünya şampiyonluğu kazandırmış.
takımın sana Türkiyede bir ilk kazandırmış bunları yaparkende bir set bile vermemiş yani senin mantığınla verilenin karşılığı zaten fazlasıyla vermiş demek.
Bu akşam Buca ile oynayacağız Türkiyede kupa maçları devam ediyo, herzamanda edecek demek.
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
yaw canım abim sen şimdi yazdıklarımdan ne çıkartıyosun bilmiyorum ama
benim demek istediğim yada yapmak istediğim espri bir Fenerbahçelinin Türkiye kupasını kazanmış kadar sevinmesi gibi birşeydine çok uzattık yaa
![]()
fenerden nefret ederim ama ülkemizin tanıtımı adına sevindirici haber.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
İlk lafı sürekli geçiyorda. Fenerbahçe tarihinde ilktir. Bu ülke tarihinde kürekte kıtalar arası şampiyon olduk.
Galatasaray engelli basketbol takımı nağmalup kıtalar arası şampiyon oldu.
Ama tebrik ediyorum kızları Helal olsun... Gerizekalı futbol takımlarımıza kıçıkırık her maç sonrası prim veren yöneticiler. Böyle bir başarıyı ufak şeylerle geçiştirmemelidirler.
Everyday I ** Çapulling!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)