3 aylık olucak diosun hills tavuklu pirinçli
110 tl ye alırız istersen cogu yerde aynıdır fiyat aşşa düşmezler sanmıyorum
Printable View
3 aylık olucak diosun hills tavuklu pirinçli
110 tl ye alırız istersen cogu yerde aynıdır fiyat aşşa düşmezler sanmıyorum
Moruk direk son sayfadan daldım :)
Şöyle birşey var Nisan2011 son kullanma tarihli Somonlu veya kuzulu(hangisi hatırlamıyorum) Hills Vatan caddesindeki Petshopta 50 lira Eminönünde 35 lira oradan hesapla sen.Ben Purina aldığım için Hillsin büyük paket fiyatlarını Minik bilir.
Bence sen bir oraya git.Büyük ihtimal normal piyasadan 15-20 lira ucuza alıyorsun.Daha fazlası yok ne yazık ki.Geldiğin yola göre hesabını yap
Ben Fatihte oturuyorum köpeğimle aksaray sultanahmet sirkeci Eminönü yürüyoruz oradan parasını verip eve göndertiyorum yürüye yürüyo geri dönüoruz hem spor hem ekonomi oluyo :)
ilginiz için teşekkürler şimdi çıkıp göz atıcam mamalara. sağlık problemi değilde yaş-kilo oranı dengesiz yani yaşına göre zayıf ve ağız kokusu var onun dışında bir problem yok :) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4513209_n.jpg 3 yaşındayken çekilmişti sanırım. yani eski :)
karar değişmiş heralde adaş :)
aRKADAŞLAR YAKLAŞIK 6 AYDIR HİLL'S LAMB&RİCE TR GİRİŞİ YOK BBÜTÜN VETERINER ARKADASLARIMA SORDUM HATTA DISTRIBUTORU ILE GORUSTUK DEPOLARINDA KALANLARI BEN ALICAKTIM MALESEF HEPSI DAGITILMISTI SADECE CADDEDE BI VETERINERDE BULABILMISTIM 3 PAKET ONLARIDA BEN LADIM ONUN DISINDA LAMB&RICE BULURSANIZ SAHTEDIR EMINIM DIKKAT EDIN
Dr hala bazı yerlerde var
eskiden dagıtılmış satılmamış zaten son kullanma tarihleri 2011 nisan yada mart olucak
ondan başka bulunursa zaten sahtedir ayrıca paketini de birebir kopyalayamıyolar :)