User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
94 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kopegi olanlar yardim: Kopek mamasi ne kullaniyorsunuz?

DogukanB
    Misafir
    ucuz olsun diye sakın market maması verme. ben o hataya düşenlerdenim ama tatile gittiğimde bulamadığım için pedigre almıştım ondan sonra 1 hafta aç kaldı yemedi başka mama.

şimdi 9 yaşında, yorulup nefes nefese kaldığında salgıladığı kokuya dayanmak çok zor. 2 tane diş çektirdik ve şu anki diş durumuda pek iç açıcı değil. karaciğer sorunlarıda cabası.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ucuz olsun diye sakın market maması verme. ben o hataya düşenlerdenim ama tatile gittiğimde bulamadığım için pedigre almıştım ondan sonra 1 hafta aç kaldı yemedi başka mama.

şimdi 9 yaşında, yorulup nefes nefese kaldığında salgıladığı kokuya dayanmak çok zor. 2 tane diş çektirdik ve şu anki diş durumuda pek iç açıcı değil. karaciğer sorunlarıda cabası.
    Ben aynı bılgıyı verdım bırebır bu problemlerın yasanabılecegını ancak yasayan bırısıın anlatması tabı cok daha yararlı oldu bu arada uzuldum cız olayına

DogukanB
    Misafir
    bende çevremdeki herkese bu hataya düşmemeleri için uyarıyorum ama insanlar bazen başına gelene kadar bişey olmaz diyo, inşallah bunu okuyanlar yavru sahipleri de bu hatayı yapmazlar

hairpick
    Misafir
    bende golden besliyorum champion alıyorum genelde ama arada goody yada love dog da aldığım oluyor. Migros yada carrefourdan alıyorum. 55-65 arası değişiyor.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı hairpick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende golden besliyorum champion alıyorum genelde ama arada goody yada love dog da aldığım oluyor. Migros yada carrefourdan alıyorum. 55-65 arası değişiyor.
    yaşı çok ilerlemediyse yapmayın bunu ona. bi hafta sonu sinemaya gitmeyin a sınıf mama alın. şu teknolojinin kokulusu çıksa da bi ne demek istediğimi anlatabilsem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Market maması almayın hem cok saglıksız hemde ıcerısınde katkı maddelerı oldugundan tadını cok sevıyor kopekler ve bır daha ıyı kalıte mama yemek ıstemıyorlar

DogukanB
    Misafir
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıcerısınde katkı maddelerı oldugundan tadını cok sevıyor kopekler ve bır daha ıyı kalıte mama yemek ıstemıyorlar
    aynen

ıspanak yemekle burger yemek gibi düşünün

normalde 2 saat maması gecikse huzursuzluk çıkaran köpeğim 1 hafta azına birşey sürmedi. o tadı aldıktan sonra çok zor yedirmeniz..

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    balığa alerjisi yoksa golden için somonlu mamalar kullan

proplan somonlu ve orijen balıklı mamalar süperdir

kuzu etli ise proplan hillsden iyidir başka denemedim

uygun istiyosanız goody fılan alcagınıza makarna haslayın verın

uygun mama : royale gourmet kuzu etli on numara mama buda 15kg 60 tl fln

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chappi kullanıyoruz bıfteklı kumes hayvanlı guzel guzel yıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    annesinden ayrıldığından beri hills kuzu etli yedi 6 aydır proplan somon yiyor çünki trye gelmıyor maselef gdo hikayesi yuzunden

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ProPlan, Hill's, Royal Canin

bu markaları bende kedime veriyorum mama olarak hem tüylerinin parlaklığı hemde gelişimi için çok faydasını gördüm..kedi köpek farketmeden bu markalara güvenirim açıkcası

hairpick
    Misafir
    arkadaşlar ilk yorumları okudum yarın ilk işim aldığım dandik mamayı kesip premium mama almak olucak. 4.5 yaşında golden ım var erkek , hangi mamayı tavsiye edersiniz? Royal Canin Selection Premıum Croc Serisi Yetişkin Köpekler İçin Tavuklu Mama 15KG 86 tl hepsiburada da %20 indirime girmiş iyimidir yoksa başka tavsiye edermisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hairpick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ilk yorumları okudum yarın ilk işim aldığım dandik mamayı kesip premium mama almak olucak. 4.5 yaşında golden ım var erkek , hangi mamayı tavsiye edersiniz? Royal Canin Selection Premıum Croc Serisi Yetişkin Köpekler İçin Tavuklu Mama 15KG 86 tl hepsiburada da %20 indirime girmiş iyimidir yoksa başka tavsiye edermisiniz?
    Royal canın su ankı kullandıgınız mamadan emınım en az 20 kat daha saglıklıdır onun yanında 4.5 yasında ıse ve sureklı ucuz mama ıle besledıysenız umarım herhangı bır saglık problemı ıle karsılasmazsınız onun dısında ılk onerecegım Hıll's sonra Proplan olacaktır

Mamayı degıstırdıgınızde karıstırarak verın yoksa yemezornegın 1.gün 1/3 hılls 2/3 dandık mama 2.gun 1/2Hılls 1/2dandık mama 3.gun 2/3Hılls 1/3dandık mama 4.gun tam olcek kalıtelı mama ve saglık

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtdısı mamaların cogu gelmiyor artık hills euknaba advance vs
    eskiden hills veriyoduk iyi gibiydi suan bitek proplan geliyor yurtdısı olarak onu tavsiye ederim...

ÖNDE-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    45 günlük kurt köpeği almıştım royal canin kullandım 12 kiloluk dışkısını fazla yaptı sorahills kullandım dışkısı azaldı tüyleri parladı royal canin tercih et derim kuzu etlisi en iisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    45 günlük kurt köpeği almıştım hills kullandım 12 kiloluk dışkısını fazla yaptı sora royal canin kullandım dışkısı azaldı tüyleri parladı royal canin tercih et derim kuzu etlisi en iisi
    Hills kullandınız ama hangısını kullandınız bırde ne kadar verdınız ?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sırf mama yerine ufak ufak ev yemekleri yedirilmesinden ynayım sureklı mama olayı bi yere kadar benım 10-15 tane av kopegım oldu buzamana kadar besledıgım.hıc bısey olmadıgında ekmekte verıyordum mamada kullanıyordum ev yemegıde ayrıt etmıyolardı .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sırf mama yerine ufak ufak ev yemekleri yedirilmesinden ynayım sureklı mama olayı bi yere kadar benım 10-15 tane av kopegım oldu buzamana kadar besledıgım.hıc bısey olmadıgında ekmekte verıyordum mamada kullanıyordum ev yemegıde ayrıt etmıyolardı .
    Ayırdetmez tabı zaten olayda orda onun onune ne versenız yer nerdeyse yeterkı tadı guzel olsun ama bılınclı olup en ıyısını en saglıklısını yedırmek sızın elınızde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    love dog alıyorum hskye masallah hayvan gıbı yıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)