senin hedefin kaç hplik bir gc8?
Printable View
senin hedefin kaç hplik bir gc8?
bence km ye falan takılma. zaten motor yeni..kaporta ok gibi maşallahı var..canlı görünce zaten görürsün malın kendini nasıl belli ettiğini hemde gittiğini ;)
gc8 de forged olayını nie bukadar büyütüyorsunuzki?
sahibindene bile girseniz fiyatların uygunluğunu göreceksiniz, heleki bilinçli ellerde çok çok daha uyguna çıkıyor. sti krank 1250, piston 1000, yataklar 250, vsvsvsv. yani komple bir setup yapsan 3500tl yi geçemessin (çok çok özel malzeme kullanmadıkça)
aslında bı çok parçasını falanda toparladım ıntegranın fwd oldugu için benı fazlasıyla tatmın edıcek bı arba olucak planlarımıza gore ama butun gun koca koca arabalara bındıgım ıcın cılızlığını ve nasıl duracagını dusunuyorum şimdi onun için aklım boyle baska araçlara gıdıyor
benim sana tavsiyem, uygun fiyatlı bir gc8 den başla ve öncelikle subaruyu öğren. 300-350 hp ler için vf35 le, sti cooler, tomei uppipe-header ve güzel bir egsoz sistemi ile iyi bir beyin yeterli.
özgürün arabayı savaş (paşaoğlu) topladı komple forget motorun için ve gerçekten temiz bir arabadır.
400hplik bi subi şanzımanı dogar...çok yakıor diycem yoo az yakıor dicek herkez :) benzin oldu 4 lira...97 oktan alıcan bide :)
ben evden her çıkışımda bunu görüyorum. konya yolunda bi oto yıkama da duruyo. pazarlık yapıpıp, gösterip buna niyetlen bence. canlı görsen aşık olursun
satılık ikinci el 1998 model Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 31.500 TL'ye
aracın extraları falan diyorsunuzda motor içi olarak ve gösterge falan filan olarak özgürün arabası boş değilki
arabayı toplayan savaş paşaoğlu içi komple forged stı krangıda var :) yağ pompası cartı curtu herşey var egt boost videband evc zart zurt göstergelerde tam sıkı bi tesisatıda var :)
içi zaten cıncık gibi :D
Arabayı tanımıyorum ama bayıldım :)
arkadaşlar araba gönul rahatlığı ile alınır motor içi tum parcalarını kanadina kadar ben verdım...
arabanın kazası varmı yokmu bilmıorum ama mekanık olarak sağlıklı bi araba sadece enjektor takıldığından cok daha güzel sonuclar elde edebilir...