nan malı sen sattın diye kral oldu araba
kim topladı acaba kanka arabayı orasıda önemli![]()
o deil de faruk senın hangi selam verdiğin belli deil heolm subaruyu bana sorsana kulağının dibindeyim ya..
ARACIN MOTORU PEAK GARAJDA TOPLANMIŞTIR
AYARLARI GOOFY MOTORSPORT DA YAPILMIŞTIR
diyor bu ilanda bu malzemelerin sadece tr ye gelmesi rakamsal oalrak bakıldığındaki bunlara işçilik olayını eklemezsek sen bugün sıfırdan yapsan 30k üstü çıkarsın çok rahat rakam güzel bence...
Aracın kaporta şase yürüyen şanzuman ve motor olayını baktırmak gerek....
400 hp çıkmaz zannımca 350 gibi verir bu araç 400 hp için GT28 tarzı turbo gerekiyor ama alt yapı hazır yukarıdaki yerler ile arası çok iyi olan birisini bulup samimi bir bilgi alışverişi almak gerek...
Yapılan yerler iyi ama ama aracın belki çözülemeyen bir sorunu vardır belki belkide yoktur emin olmak adına sağlam bilgiler elde etmek lazım![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
5-6 ay öncesine kadar. avcılarda. mahir abinindi hatta baddy kitini o yaptırmıştı. geçmediği subaru bırakmadı.. sonra sattı. temiz araçdı .
arkadaslar kac subaruda beyın fmıc var artı parcalar atması kolay yapında gorelım eskı arabam cook ıyıdı bence ve herkesce he aynı setup olanlar ıle dener her turlu
olm bulmadın bana bi M3 sedan daha bana laf atıyorsun
bi arkadaş çok yakan araba yoktur pahalı benzın vardır demıstı
fatih gerekli açıklamayı yapmış
onada bakıcaz görüceeziyi bi araç olduğunu burdan takipettiğim kadarı ile biliyorum
abi sen son vuruşu yapıcan
işte mevzu o satılık fıyatını gecer parçaları neden bu fıyat bıze suprız yaparmı![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)