lambo garajı???
artık yuh!!!
lambo garajı???
artık yuh!!!
ilk resimler bi otelin yada ünlü bi yerin otoparkı kesin genelde aynı mekanda cekilio resimler![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Yönetim şu sayfa düzenine bi çözüm bulsa çok iyi olur, 800x600 den büyük resimleri otomatik küçültme gibi fln, çok iyi olurdu..
orda da pek bi anlamı yok aslında bu arabalara binmenin.. hız falan da bi yere kadar.. göstericek biri olmadan napiim ben ferroyuhem zaten sıradan bişey heralde orda lüx araba
sabahın köründe nerden esti aklımıza benide alet ettin pis işlerine, ben bi o kadar daha ekledim
![]()
paranmı war derdın war kardeşimhangısını değiştirsem nei alsam dıablo çok tozlandı temzılığe gerek yok değiştiriyim bi gallardo alıyım fln oluyolardır...
türkıyenın bu ulkeden zengın oldugunu bılıyomusunuz pekı??
www.honda-tech.com
adamların petrol zengini olduğunu,başka bir alanda ilerleme kaydetmek için bir çaba sarfetmeyecek kadar tembel olduklarını,yapılan araştırmalara göre ellerindeki petrolün 2017 yılında tükeneceğini,ve geleceğin yakıtı olan BOR madeninin ise dünya rezervlerinin yaklaşık değer olarak %78inin Türkiye'de olduğunu söylemek istemiş huju.
ok??![]()
adamlar daha ne ilerlerme kaydetsinUfak bir örnek : sanal adalar ( palmiye adaları )
bero cem uzan olsun bence.Baksana adam mazot 1 ytl olucak diyor.eğer olucaksa sana bana ve diğer dizel araç sahiplerine yarar
ne demek efendimJem Nickli Üyeden Alıntı
.avukatlık değildi ya ben sevmiorm bu pis tembelleri ondan.
iyi de abi onları dubai'nin efendileri el emeği göz nuru yapmıolarki, parayı bastırıp başka ülkenin firmalarına yaptırıyorlar.elbet bir gün paraları bitecek bu görmemişlerin,o zaman bi taraflarına sürecek yağ bulamayınca ne yapacaklar çok merak ediyorum.noelbaba Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yok paşam o firmalardan biri biz olcaz kısmetse anladıkki bitmez paralarıyağları biterse yağa çeviricek adam bulurlar... nazi - sabun ikilisi gibi
![]()
kolay gelsin abim,allah işinizi rast getirsin inşallah.
bu yatan dubai tower projesinide medyamız abarttı klasik.
"küçük dubai olucas,küçük manhattan olucas...."
adamlar sadece arsayı alıp ismini vermek istemediğim bir firmaya yaptırıcaklarmış.ve bu firma türkiye'deki bor madeni rezervlerinin bulunduğu arsaları satın almaya çalışan bir amerikan firması.adamlar 1 taşla 2den fazla kuş vurucaklarmış akılları sıra.
o konu beni aşaralana da satanada hayırlı olsun ztn bi biz kaldık satılmayan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)